2777
2789
راستش ازدواج اولم ناموفق بود ١٠ سال هم زندگي كردم شوهرم معتاد بود واسه همين بچه نياوردم گفتم گناه دا ...

ااها کار خوبی کردید ، اگر الان از زندگی تون راضی هستید چرا که نه بنظر من بیارید به سن نیست به روحیه آدمه انشالله که سال های زیادی کنارش باشید و خوشبخت باشید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگر شرایط روحی جسمی اقتصادی فرهنگی و ...خوبی داری حتما بیار

من اینقدر دلم بچه میخواد ۳۸ سالم هست ولی شرایط روحی خوبی ندارم میترسم بیارم بدبختش کنم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

تا الان هرکاری کردی ازین ب بعدم همونکارو کنتو سن ۵۰ سالگی یادت افتاده بچه میخای؟اون بچه مثلا بره کلا ...

چرا در مورد شخصی ترین مسایل افراد اینقدر تند نظر میدید

طرف دوست داره در ۴۷ سالگی مادر شه تو به ده سالگی بچه اش چیکار داری کلی از بچه های نسل بعد مادر و پدرهای سن بالایی دارن مگه زمان قدیمه

خیلی از بچه ها در ده سالگی والدین پنجاه ساله و تحصیل کرده و مرفه دارند

تو دل بنده خدا رو خالی نکن

دلبری دارم از خیابان تابستان، کوچه تیر پلاک ۲۷

بیار

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

تا الان هرکاری کردی ازین ب بعدم همونکارو کنتو سن ۵۰ سالگی یادت افتاده بچه میخای؟اون بچه مثلا بره کلا ...

مرگ و بیماری برای همه هست. یه بچه میتونه مادر ۲۵ ساله اش رو هم از دست بده .البته دور از جون اسی

شاید بچه به اسی انگیزه بده و زندگیش قشنگتر بشه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی معلومه یه زن با فکر و عاقل و سنجیده ای هستی. اینکه نخواستی از یه مرد معتاد بچه داشته باشی.اینکه آینده نگر بودی و تخمک فریز کردی.آفرین بهت

الآنم مثل همیشه به عقلت مراجعه کن و بهترین تصمیم رو بگیر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همسر من وقتی پدرش ۶۲ سالش بود به دنیا اومده. ولی همیشه گلایه میکنه پدر من ازدواج مجدد کردی نوش جونت دیگه چرا ما رو بدبخت کردی. از محبت پدری چیزی نفهمیده.الانم به صورت افراطی داره عوضش رو سر پسرمون درمیاره. میگه نمیخام مثل من عقده ای بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40