2777
2789
عنوان

کسی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 20 پست
الهیییییی دور فرشته یک نازنینت و دل شکستت بگردم خدایا دلم این مادر و شاد کن و سلامتی به فرشته یک ناز ...

قربونت عزیزم خیلی محتاج دعاست

زهرای من ۱۱ سالشه

از ۱۵ اردیبهشت متوجه بیماریش شدیم و بستری شد

قربونت عزیزم خیلی محتاج دعاست زهرای من ۱۱ سالشه از ۱۵ اردیبهشت متوجه بیماریش شدیم و بستری شد

نمیدونم اعتقاداتت چطوره ولی امیدوارم به حق صاحب اسمش و این ماه عزیز روز اربعین بهترین خبر زندگیت در مورد سلامتیه زهرای نازنین رو بشنوی اللهم صل علی محمد وال محمد، کدوم شهری الان خیلی پیشرفت کردن توی درمان کنسر

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم اعتقاداتت چطوره ولی امیدوارم به حق صاحب اسمش و این ماه عزیز روز اربعین بهترین خبر زندگیت در ...

اهوازم

انشالله که بیام خبر سلامتیشو بدم .ما سید هستیم اول از خدا و بعد از اجدادش میخام شفاش بدن

اهوازم انشالله که بیام خبر سلامتیشو بدم .ما سید هستیم اول از خدا و بعد از اجدادش میخام شفاش بدن

عزیز دلم همون جدش ضامنشه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
الان میگن جنوبمیزنن اهواز چطوری خطری نیست اونطرفها

بیا تاپیک آخرم جنوبیها هستن