2777
2789
عنوان

رد تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 81 پست

اون روح وفتی به 10میرسه کلا از این بعد میره(از ایت دنیا روحش میره و به کمال خودش یعنی زادگاه اصلیش برمیگرده)

پس تناسخ راسته

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
کی میگه ؟؟چند تا کتاب یا مکتب فلسفی خوندی؟؟صرفا چون تو کتاب دینی نوشته؟؟الان زندگی پرنده چه معنایی د ...

من نظر شخصی خودمو گفتم

حالا ممکنه مورد رضایت شما نباشه که مهم نیست

شاید شما بتونید با اینایی که گفتید معنا بسازید

ولی من نمی تونم ۱۰۰ سال خودمو عذاب بدم ثروت جمع کنم بعد بمیرم نابود بشم

یا هدفم زندگیم این باشه یه خانواده تشکیل بدم که ممکنه کمتر از ۷۰ سال پیششون باشم بعد بمیرم و نابود بشم

ترجیح میدم یه هدف بهتر و والاتری برا خودم انتخاب کنم که مربوط به زندگی بعد مرگم هم باشه

اگر هم وجود نداشت هیج ایرادی نداره چون ضرر نکردم،چون نابود میشم و اصلا وجود نداشتن رو نمی فهمم.

بدرود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر تناسخ برای خودسازی و جبران اشتباهاته پس چرا هیچکس زندگیهای قبلیش رو یادش نیس؟وقتی انسان ندونه به ...

انسان خوبی نبودی در هر بعدی که میخواد باشه فرصت سوزی کردی و فرصتی دوباره داده شد

انسان خوبی باش رو به کمال

همه اونها که اعتقاد به تناسخ دارن اینو میدونن

بد و خوب هم مشخصه

حالا این بد بودن قبلیت میخواد قتل باشه میخواد دزدی باشه یا هرچیزی

چه یادت باشه چه نه میدونی بده و میدونی فرصت داری که رشد کنی خوبتر باشی پس از بدیها قراره دوری کنی هرررر بدی مطلقا

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

من نمیخوام با حیوان شدن به درجه عالی برسماین چجور رشده که باید حیوان بشم این بیشتر پسرفته تا پیشرفت

بله من نگفتم انسان با حیوان شدن به درجه عالی میرسه

این یک تقلیل یعنی کوچکتر شدن و پست شدن هست

مسیر رشد و تعالی روح با توجه به گفته های مولانا :

همه ما انسانها هزاران یا میلیون ها سال جماد بودیم سنگ بی اختیار که هیچ قدرت و هدفی نداشتیم و با کوچکترین باد یا نیروی بیرونی از مسیر خارج میشدیم

بعد از جماد به نبات تبدیل شدیم،. گیاه شدیم،. یک هدف یک رسالت یک باروری در ما ایجاد شد و رشد کردیم و اگر در این مرحله هم مثل مرحله قبل چالش هارو درست حل کنیم به مرحله بالاتر میریم (تناسخ) و به حیوان یا انسان تبدیل میشیم با خورده شدن اون گیاه و اگر نه نتونیم رسالت رو اتمام کنیم تقلیل میشیم و دوباره به سنگ بر میگردیم

سپس بار اگر رشد کرده باشیم به حیوان تبدیل میشیم، غیر از هدف و رسالت غریزه در ما بوجود میاد، تولید مثل میکنیم، آموزه هامون رو میتونیم انتقال بدیم و باز یک سطح بالاتر از گیاه یا نبات میشیم

بعد از حیوان به انسان دارای عقل و شعور و اختیار تبدیل شدیم و همچنان در حال یاد گیری و آزمون و خطا هستیم تا بتونیم روح الهی رو رشد بدیم و به منبع اصلی روحانیت و معنویت وصل بشیم

در همه این مراحل رو به بالا میشه تناسخ و رو به پایین میشه مسخ

اگر نتونیم به مرحله رشد برسیم در هر قدم، با یک مسخ تنبیه و دوباره از سرگیری آموزش شروع میشه ولی اگر راز اصلی و فطرت آفرینش رو کشف کنیم این مرحله به روح مادر و اصلی وصل میشیم و به ابعاد بالاتر تسلط پیدا میکنیم

خرد جمعی، آگاهی کل، تلپاتی، چندمکانی در یک زمان و....

شعر مولانا هم اینه :

از جمادی مردم و نامی شدم

وز نما مردم به حیوان برزدم

مردم از حیوانی و آدم شدم

پس چه ترسم کی ز مردن کم شدم

حملهٔ دیگر بمیرم از بشر

تا بر آرم از ملایک پر و سر

وز ملک هم بایدم جستن ز جو

کل شیء هالک الا وجهه

بار دیگر از ملک قربان شوم

آنچ اندر وهم ناید آن شوم

پس عدم گردم عدم چون ارغنون

گویدم که انا الیه راجعون

بله من نگفتم انسان با حیوان شدن به درجه عالی میرسهاین یک تقلیل یعنی کوچکتر شدن و پست شدن هستمسیر رشد ...

داداش بدون خوندن این پیامتون میگم،بحث ما به جایی نمی رسه

نه شما اخر حرف منو قبول می کنین

و نه من حرف شمارو

پس بزاریم هرکس راه و عقیده خودشو بره

شب بخیر

انسان خوبی نبودی در هر بعدی که میخواد باشه فرصت سوزی کردی و فرصتی دوباره داده شد انسان خوبی باش رو ب ...

با مفهوم هدفدار بودن زندگی نمیخونه تناسخ میگه اگه این دفعه نشد دفعه بعد این یعنی مسئولیتپذیری کم میشه و باعث میشه که هیچکس زندگی رو جدی نگیره

اون روح وفتی به 10میرسه کلا از این بعد میره(از ایت دنیا روحش میره و به کمال خودش یعنی زادگاه اصلیش ب ...

نه فدات شم منظورم من از عدد ۱۰ این نبود که به نهایت کمال رسیده گفتم مثلن ۱۰ هر ادمی چه خوب چه بد حتا شده یه ذره تو زندگیش کمال بدس میاره

خب بره تو زندگی دیگه دوباره باید از صفر شروع کنه

واین تناقضه و ذهن وعقل قبولش نمیکنه

کی میگه ؟؟چند تا کتاب یا مکتب فلسفی خوندی؟؟صرفا چون تو کتاب دینی نوشته؟؟الان زندگی پرنده چه معنایی د ...

اولن بحثمون در مورد تناسخه

ولی انسان بی نهایت طلبه

همه دنبال بهتر شدنن الان بالاترین سطح زندگیو داره بازم بیشتر میخان همه همینجورین اگه به یکی بگی یه روز میمیری وخاک میشی و پوچ

یا خودکشی میکنه یا دیگه هیچی براش مهم نیست ودس به هر کاری میزنه چون میگه یه روز که میمیرم بذا هر علطی دلم میخاد بکنم

ببین ساده بگم تناسخ خوب نیست هیچ بودایی ای هیچ هندویی هیچ سیکی دوست نداره به تناسخ برسه هندو دنبال ر ...

یک منبع بدین دوست دارم یاد بگیرم این موضوعات رو

قبلا یکیو توی اینستا داشتم که از ایران رفته بود استرالیا زندگی میکرد و هندو شده بود

یک حرفهای عجیب دلنشین میزد و واقعا هم آدم موفقی بود ، خط فکری بسیار نزدیکی به من داشت یعتی اعتقاداتمون خیلی شبیه هم بود

من نه به تناسخ نه به آخرت اعتقاد کامل ندارم

ولی روحی که دوباره وارد بدن جدید میشه به کمال نرسیده

در واقع اگه به کمال برسه دیگه وارد جسم دیگه ای نمیشه انقدر این مسیر رو طی میکنه تا کامل شه

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

اگه بگیم تفاوت آدمها به خاطر زندگی قبلیشونه یه سؤال پیش میاد

پس اولین زندگی هر روح چی

بالاخره یه جایی باید اولین بار به دنیا اومده باشه

اونجا چرا یکی از اول توی رنج به دنیا اومد و یکی توی رفاه

وقتی هنوز زندگی قبلی وجود نداشته این تفاوت رو با چی میشه توضیح داد