2777
2789
عنوان

رد تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 81 پست
من نه به تناسخ نه به آخرت اعتقاد کامل ندارم ولی روحی که دوباره وارد بدن جدید میشه به کمال نرسیده در ...

عزیزم یه سری سوال پرسید فک کنم همین صفحس میتونی جواب بدی وقانعم کنی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اولن بحثمون در مورد تناسخهولی انسان بی نهایت طلبه همه دنبال بهتر شدنن الان بالاترین سطح زندگیو داره ...

خیر اینجوری نیست شما راحت متهم به خودکشی میکنی

فرض کن من یک دانشمندم به پوچی و بی عدالتی معتقد هستم بعد خودکشی میکنم شما خیلی راحت برداشت میکنید چون پوچی قبول داشت خودکشی کرد در حالی که اون دانشمند میتونه اختلال روانی شدید داشته باشه

حتی درصد خیلی از خودکشی ها آنی هست نه برنامه ریزی شده

اگر چیزی که شما میگی باشه پس چرا وقتی مسلمان اختلاس میکنه صیغه میکنه سریع میگید عیب از اسلام نیست از مسلمانی ماست؟؟ مگر معتقد نبود چرا عمل نکرد

در مورد بی معنایی معنا میتونه ساخته بشه

میدونی بزرگ ترین دلیل گرایش افراد جهان به مذهب حالا هر چی باشه اصلا بگیم مسیحیت چیه؟ ترس

انسان چون ترس از دست دادن داره چون ترس از تنها ماندن داره و ترس از ناشناخته داره مغز برای بقا سعی میکنه راه حلی بده که خودش قانع کنه که مرگ بعدش زندگی هست

و جالب بدونی یکی از بزرگ ترین ترس که در بین خیلی از آدما هست مرگ هست 🙂

در مورد معنا زندگی و اینکه چرا خودکشی نکنیم وقتی بی اعتقاد هستیم نظر کامو رو بخون

تجربه بعد مرگی که داستان ودروغه به چه درد میخوره

ینی ده ها هزار نفری که این تجربه رو داشتن و خیلیاشونم ایران بودن دروغ گفتن؟

چه دلیلی داره دروغ گفتنشون چی میرسه بهشون

نه فدات شم منظورم من از عدد ۱۰ این نبود که به نهایت کمال رسیده گفتم مثلن ۱۰ هر ادمی چه خوب چه بد حتا ...

تو زندگی دیگه قرار نیس از صفر شروع کنه

فقط کارماهای موندش رو پاس میکنه...

مثلا تو زندگی قبلیش 70سال عمر میکنه با ذلت

تو زندگی بعدیش فقط 20سال عمر میکنه با لذت

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

پیشنهاد میکنم حتما به پیج اینیستایreasayper سر بزنید کامل تناسخ و حقایق دیگه رو توضیح داده

خانوما همگی حتما یبار این پیج رو ببینید شدیدا پیشنهاد میشه

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
خیر اینجوری نیست شما راحت متهم به خودکشی میکنی فرض کن من یک دانشمندم به پوچی و بی عدالتی معتقد هستم ...

عزیزم فرض کن ما همینجوری به دنیا اومدیم خیلی اتفاقی وخیلی اتفاقیم میمیرم

خب

حالا این زندگی چن ده ساله که پره سختی چه ارزشی داره اگه هدف والاتر نباشه برو از خیلیا بپرس وامار بگیر خیلیا ترجیح میدن خودکشی کنن خیلیام خودسونو غرق لذتو...میکنن چون با میل بی نهایت طلبی انسان نمیخونه

بعدشم لزومن هر مسلمانی هم به همه ی باوراش عمل نمیکنه

تو زندگی دیگه قرار نیس از صفر شروع کنهفقط کارماهای موندش رو پاس میکنه...مثلا تو زندگی قبلیش 70سال عم ...

خب اگه از صفر شروع نمیکنه یعنی همون روح قبلیه و تجربه ها و کمالاتی که به دست آورده رو با خودش داره

پس چرا دوباره باید تو بدن یه نوزاد قرار بگیره و از اول مسیر زندگی رو طی کنه

اگه اون رشد و کمالات باهاشه پس همون اشکال قوه و فعل هنوز پابرجائه

اگه هم هیچ اثری از اون رشدها باهاش نیست خب چه فرقی با این داره که از صفر شروع کرده باشه

دقیقن اینو جواب لده

یک منبع بدین دوست دارم یاد بگیرم این موضوعات روقبلا یکیو توی اینستا داشتم که از ایران رفته بود استرا ...

منبع که بخوام مثلا کتاب معرفی کنم ندارم

من به خاطر علاقه شدیدم به تاریخ فرهنگ و ادیان مختلف از نوجوونی هر جایی حس کنم میشه چیزی یاد گرفت میرم سراغش

حالا کتاب مقاله کلیپ مستند تجربه شفاهی هر چیزی

برای درک تناسخ باید از هند شروع کرد چون هندوها بزرگترین معتقدان به تناسخ هستن در کنار بودایی ها که البته عقایدشونم باهم کمی متفاوته

ولی کلا بخوام کتاب به درد بخور معرفی کنم کتابهای نشر سایان

ارزش مطالعاتی بالا داره چند جلدی هم در مورد ادیان و باورها داره

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

یه سوال

اگه هر رنجی نتیجه خطاهای زندگی قبلیه پس یعنی هر کسی که الان مشکلی داره حتما خطاکار بوده؟

فقیر خطاکار بوده

بیمار خطاکار بوده

پولدار هم که مشکلات خودش رو داره پس اون هم خطاکار بوده

یعنی آخرش هیچکس پاک نیست

پس اون پاک شدن نهایی که میگید دقیقن کی اتفاق میفته

اگه تناسخ قراره آدمها رو کمکم کامل کنه چرا بعد از این همه سال هنوز نه انسانها کاملتر شدن نه بدیها کمتر شده

اتفاقان هر روز هم جمعیت بیشتر میشه هم ظلم و گناه از بین نرفته وبیشتر شده

یه سوالاگه هر رنجی نتیجه خطاهای زندگی قبلیه پس یعنی هر کسی که الان مشکلی داره حتما خطاکار بوده؟فقیر ...

بعضی وقتا مشکلاتی که داریم نتیجه ی خطاهای زندگی قبلی نیستن

به هر حال روح ما باید تو هر زندگی یکم رشد کنه برای همین این اتفاقات میفته

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه