2777
2789
عنوان

رد تناسخ

647 بازدید | 81 پست

اول یه سؤال.

آیا ممکنه یه چیز، همزمان هم ۱ باشه و هم ۱۰؟

خ معلومه که نه

حالا قوه و فعل هم دقیقاً همینطوره.

قوه یعنی هنوز به یک کمال نرسیدی، ولی استعداد رسیدن بهش رو داری.

فعل یعنی اون کمال رو به دست آوردی و بهش رسیدی.

مثلاً یه بچه استعداد باسواد شدن رو داره؛ این یعنی بالقوه است. وقتی درس میخونه و دانشمند میشه، اون استعداد به فعلیت رسیده.

روح انسان هم همین مسیر رو طی میکنه؛ از قوه به فعل حرکت میکنه و کمکم کاملتر میشه.

حالا اگر تناسخ درست باشه، روحی که یک بار این مسیر رو رفته و به کمال رسیده، بعد از مرگ دوباره وارد بدن یه نوزاد میشه.

اینجا یک تناقض پیش میاد.

اون روح از یه طرف مثل ۱۰ هست؛ یعنی قبلاً رشد کرده و به کمالاتی رسیده. اما از طرف دیگه باید دوباره مثل ۱ باشه و همه چیز رو از اول شروع کنه.

یعنی یک روح باید همزمان هم ۱ باشه و هم ۱۰؛ هم بالفعل باشه و هم بالقوه. از نظر فلسفه، این محاله و بهش میگن اجتماع قوه و فعل

پس اصل تناسخ باطله.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روحی که به کمال برسه دچار تناسخ نمیشه تناسخ برای اینه که انقدر زندگی رو تجربه کنی تا به اون حد کمال برسی که راهتو ادامه بدی و بری ابعاد بالاتر من تناسخ رو قبول یا ردش نمیکنم فقط چیزیه که مطالعه کردم

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

خب کی گفته این حد کمالی که تو این زندگی بهش رسیدی بعد مرگ و تو زندگی بعدی صفر میشه؟ از جسم و ذهن یه نوزاد استدلال میکنین که کمال روحش صفر شده؟

زین دو هزاران من و ما ای عجبا من چه منم؟

روحی که به کمال برسه دچار تناسخ نمیشه تناسخ برای اینه که انقدر زندگی رو تجربه کنی تا به اون حد کمال ...

عزیزم اصل تناسخ رد میشه

طبق تناسخ یه ادم به حدی از کمال رسیده تو زندگی ۵۰ سالش

اگه بخاد وارد یه زندگی دیگه بشه خب کل کمالاتش پاک میشه

خب این به چه درد میخوره وفتی هیچ کمالی نداره وباید دوباره از صفر شروع کنه

روحی که به کمال برسه دچار تناسخ نمیشه تناسخ برای اینه که انقدر زندگی رو تجربه کنی تا به اون حد کمال ...

علاوه بر این

میگن اگه این زندگی آدم بدی باشیم

توی زندگی بعدی سختی می کشیم

درحالی که چرا باید بخاطر زندگی که هیچ خاطره و یادی ازش ندارم،تو یه زندگی جدید زجر بکشم

خیلی بی عدالتیه

کی گفته خدا تناسخ رو رد کرده

همه ی آدما خدایی هایی که میپرسند شبیه به هم نیست

اون خدایی که تو میپرستی با خیلیییی از آدمای دیگه فرق داره و خدای متفاوتی دارند

من تناسخ رو قبول دارم

حرفات کامل نیست برو خودت یه دور دیگه از روش بخون

انسان ها میلیون ها بار تناسخ پیدا میکنند تا به کمال برسند انسان با یک تناسخ به کمال نمیرسه

لطفاً بیشتر در مورد تناسخ مطالعه کن

خب تناسخ میگه تا زمانی به تناسخ میرسی که کامل بشی وقتی به کمال رسیدی اصلا چرخه تناسخ قطع میشه تناسخ ...

عزیزم فک کنم متنو دقیق نخوندی فک کن یکی ۵۰ سال عمر میکنه بالاخره به یه حدی از کمال میرسه این خب بمیره ودوباره بره تو زندگی جدید کمالاتش بلز صفر شده وباز باید دوباره شروع کنه

اینجوری دیگه دیگه هیچ معنی نداره تناسخ