2777
2789
عنوان

رد تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 81 پست
من نگفتم همه به کمال نهایی میرسنبحث اینه که هر کسی حتی یک انسان بد بالاخره تو طول زندگیش یک مقدار رش ...

خب همون گفتم که تناسخ جزاست

دوباره تکرار تمرین بهسازی خودسازی فرصت فرصت فرصت

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بی اعتقادی زندگی رو پوچ و بیهوده می کنهشما فکر کنید کسی که توی این دنیا کلی ظلم دیدهنباید امیدوار با ...

کی میگه ؟؟

چند تا کتاب یا مکتب فلسفی خوندی؟؟

صرفا چون تو کتاب دینی نوشته؟؟

الان زندگی پرنده چه معنایی داره ؟ همیشه باید معنا باشه؟

چرا خودمون در این بی معنایی معنا نسازیم؟ یکی معنا زندگیش میشه ثروت یکی خانواده تشکیل دادن یکی به سرپرست گرفتن بچه یتیم

هر کس میتونه معنا بسازه

راجب معنا و مدلش میشه کلی بحث کرد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دقیقاکسی مرده از اون دنیا خبر داره؟واقعا مرگ مثل یه رازه کسی از بعدش خبر ندارهمعنی اینهمه تعصبو نمیف ...

عزیزم خیلی از تجربه های پس از مرگ

میتونه حداقل باعث بشه ادم فکر کنه که ممکنه یه جهان دیگه هم باشه

این یک مسیر رشد و تعالی روح در رسیدن به درجه عالی روحانیت و معنویت و وصل شدن به صاحب ارواح هستبعد بز ...

من نمیخوام با حیوان شدن به درجه عالی برسم

این چجور رشده که باید حیوان بشم

این بیشتر پسرفته تا پیشرفت

ببین ساده بگم تناسخ خوب نیست هیچ بودایی ای هیچ هندویی هیچ سیکی دوست نداره به تناسخ برسه هندو دنبال ر ...

فکر کنم شما دقیقا داری مسخ رو توضیح میدی

تناسخ رو به بالاست

مسخ رو به پایین و تنبیه هست

خب همون گفتم که تناسخ جزاست دوباره تکرار تمرین بهسازی خودسازی فرصت فرصت فرصت

اگر تناسخ برای خودسازی و جبران اشتباهاته پس چرا هیچکس زندگیهای قبلیش رو یادش نیس؟

وقتی انسان ندونه به خاطر کدوم اشتباه داره مجازات میشه یا باید چه چیزی رو جبران کنه

این فرصت خودسازی چه فایدهای داره؟

اصلن خودسازی زمانی معنا داره که انسان بدونه خطاش چی بوده و آگاهانه برای اصلاش تلاش کنه

فکر کنم شما دقیقا داری مسخ رو توضیح میدی تناسخ رو به بالاستمسخ رو به پایین و تنبیه هست

مسخ برگرفته از اعتقادات اسلامیه

تو ایینهایی که به تناسخ باور دارن همچین مفهومی وجود نداره

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

عزیزم تناسخ این نیست البته منم چندان قبولش ندارم ولی این ایرادی که گفته بهش وارد نیست چون وقتی به کمال برسه از چرخه تناسخ خارج میشه ولی اینکه جمعیت کره زمین مدام زیاد میشه هر کسی که می میره روحش در یک بدن دیگه بره پس بقیه روحها از کجا میان تعداد روح و بدن جور درنمیاد

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است