2777
2789
عنوان

رشته حقوق

109 بازدید | 26 پست

سلام خانما من ۲۵سالمه میخوام تازه برم دانشگاه بنظرتون بشینم برای کنکور سال بعد بخونم یا برم مستقیم دانشگاه ازاد حقوق ثبت نام کنم

و اینم در نظر بگیرید یه بچهکوچیک هم دارم که ممکنه خیلی کمپیش بیاد بتونم طول روز زیاد درس بخونم و اینکه رشته دبیرستانم انسانی نبوده بگم پیش زمینه ای از کتابای انسانی دارم

دوستام میگن بیا حوزه ولی من ادم چادری و با پوششی نیستم بتونم برم حوزه حالا بنظر شما بمونم سال بعدکنکور بدم که معلوم نیست بتونم در بیام یا نه یا مستقیما برم دانشگاه ازاد

بعد اینکه حداقل معدل برای ثبت نام دانشگاه ازاد رشتهحقوق چند باید باشه

من با خدا بستم اون درستش میکنه🧚خدایا من هرجا گیر کردم تو منو نجات دادی یه جاهایی که دیگه فکر کردم نمیبینی منو و ناامید شدم نور امید پاشیدی به قلب و زندگیم الانم مطمئنم این مرحله سخت زندگی رو به تو بسپرم برام اسونش میکنی♥️♥️♥️♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقوق مهم نیس کدوم دانشگاه باشی مهم آزمون وکالته ک قبول بشی من ۱۸ بود معدلم پیام نور رفتم ولی دارم تغییر رشته میدم

آزادو نمیدونم قبول میکنن معمولا فقط فکر پولن ک بگیرن بالای ۱۵ اینا قبوله فک کنم

مجازی میری؟

نه حضوری میخوام برم

من با خدا بستم اون درستش میکنه🧚خدایا من هرجا گیر کردم تو منو نجات دادی یه جاهایی که دیگه فکر کردم نمیبینی منو و ناامید شدم نور امید پاشیدی به قلب و زندگیم الانم مطمئنم این مرحله سخت زندگی رو به تو بسپرم برام اسونش میکنی♥️♥️♥️♥️♥️

برو آزاد حقوق خودخوانه، تازه دردسرهای آزاد کمتره و وقت بیشتری واسه مطالعه داریمنم حقوق خوندم

رشته حقوق سخته؟من علاقه زیادی دارم حتی گاهی شده همینجوری ساعت ها میشینم پی دی اف کتابا و جزوه هاشونو مبخونم

رشته حقوق سخته؟من علاقه زیادی دارم حتی گاهی شده همینجوری ساعت ها میشینم پی دی اف کتابا و جزوه هاشونو ...

سختیش مربوط به یادگیریش نیست مثل ریاضی فیزیک، حجم مطالب و به روز بودنش سخته، تا آخر عمرت باید درس بخونی

یکی که اگه رنگ بود سبز بود 🌱🤍

حقوق مهم نیس کدوم دانشگاه باشی مهم آزمون وکالته ک قبول بشی من ۱۸ بود معدلم پیام نور رفتم ولی دارم تغ ...

چرا تغییر رشته میدی؟پیام نور نیمه حضوری درسته؟ من رشته ریاضی بودم ولی درکل از اولشم وکالت دوست داشتم با مشاوره های اشتباه رفتم ریاضی اینکه ریاضیت خوبه و موفق میشی دوسال اول معدلم عالی بود ولی سال سوم فک کنم ۱۳یا۱۴شدم از بس دوسال اول با بی علاقگی درس خونده بودم سال سوم بهم فشار امد

حقوق قبلأ جزو رشته های تاپ انسانی بود ولی با این قانون تسهیل شأن وکلا کلأ اومد پایین،دیگه بقول همکاران از در و دیوار وکیل میریزه،جا نداریم واسه کارآموزی بیان

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

حوزه ؟؟ اینقد درساش سخته ک حد نداره همون آزاد بدون کنکور برو

ارهمیدونم دیدم کتاباشونو من حفظیاتم خوبه ولی بحثم پوششه حس میکنم نمیتونم درست و حسابی حجاب کنم

ارهمیدونم دیدم کتاباشونو من حفظیاتم خوبه ولی بحثم پوششه حس میکنم نمیتونم درست و حسابی حجاب کنم

کی گفته باید حجاب کنی؟

همه الان خیلی به روزن خود ما هم همینطور تو دادگاه ها

چرا تغییر رشته میدی؟پیام نور نیمه حضوری درسته؟ من رشته ریاضی بودم ولی درکل از اولشم وکالت دوست داشتم ...

بستگی به دانشگاهتم داره من ی ترم حقوق خوندم همش مجازی بود فقط قرار بود امتحانات حضوری باشه ک اونم مجازی شد اگه شهرستان باشی فک کنم راحت تر قبول میشی

آزاد بیشتر دنبال پوله قبول میکنه

من تصمیم گرفتم بشینم بخونم کنکور بدم در کنار دانشگاه حقوق درساش سخت بود نمیرسیدم دوتاشو