2777
2789
عنوان

رشته حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 26 پست
کی گفته باید حجاب کنی؟ همه الان خیلی به روزن خود ما هم همینطور تو دادگاه ها

میگنحوزهباید با چادر بری ولی من چادری نیستم همهدوستامم حوزهمیرنچادرین

من با خدا بستم اون درستش میکنه🧚خدایا من هرجا گیر کردم تو منو نجات دادی یه جاهایی که دیگه فکر کردم نمیبینی منو و ناامید شدم نور امید پاشیدی به قلب و زندگیم الانم مطمئنم این مرحله سخت زندگی رو به تو بسپرم برام اسونش میکنی♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق قبلأ جزو رشته های تاپ انسانی بود ولی با این قانون تسهیل شأن وکلا کلأ اومد پایین،دیگه بقول همکار ...

یعنی ممکنه اینده شغلی خوبی نداشته باشه؟

من با خدا بستم اون درستش میکنه🧚خدایا من هرجا گیر کردم تو منو نجات دادی یه جاهایی که دیگه فکر کردم نمیبینی منو و ناامید شدم نور امید پاشیدی به قلب و زندگیم الانم مطمئنم این مرحله سخت زندگی رو به تو بسپرم برام اسونش میکنی♥️♥️♥️♥️♥️

بستگی به دانشگاهتم داره من ی ترم حقوق خوندم همش مجازی بود فقط قرار بود امتحانات حضوری باشه ک اونم مج ...

موفق باشی عزیزم انشالله هرچی دوست داری توی تاپ ترین دانشگاه قبول بشی

یعنی ممکنه اینده شغلی خوبی نداشته باشه؟

والا الان همه ی وکلا مینالن،وکیل داریم پنج تومن گرفته باید کلی بدوه،دست زیاد شده،دیگه مث قدیما وکلا پرستیژ ندارن،همکارای من کلأ به وکلا احترام نمیزارن ،گند زدن با این قانون تسهیل

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

والا الان همه ی وکلا مینالن،وکیل داریم پنج تومن گرفته باید کلی بدوه،دست زیاد شده،دیگه مث قدیما وکلا ...

عزیزم میتونم حقوق بخونم بعد ازمون سردفتری بدم؟اونچطوره؟

عزیزم میتونم حقوق بخونم بعد ازمون سردفتری بدم؟اونچطوره؟

بله حقوق بخونید میشه،شما تلاشتون رو بکنید،جفتش رو اگه دانش و تلاشتون زیاد باشید موفقید،خصوصأ وکالت،دیگه همه ی مشاغل بهم ریخته س،مثلأ طرف پزشکه،رفته تو. کارای زیبایی و لیزر،واقعا تأسف داره

بله حقوق بخونید میشه،شما تلاشتون رو بکنید،جفتش رو اگه دانش و تلاشتون زیاد باشید موفقید،خصوصأ وکالت، ...

بله واقعا چندسال اخیر هیچی وهیچکس سرجای خودش نیست

برام دعا کنید بتونمموفق بشم که اگه نشم کارم به افسردگی میرسه چون اینچندسالم که دانشگاه نرفتم انگار همش درگیری ذهنی دارم بخاطرش و انگار یه چیزی کمه

بله واقعا چندسال اخیر هیچی وهیچکس سرجای خودش نیست برام دعا کنید بتونمموفق بشم که اگه نشم کارم به افس ...

مطمئن باشید موفق میشید،چون ذهنتون با درس آروم میگیره،به امید موفقیتتون انشاالله

اصلا اینطور نیست نه من نه همکارام چادری نیستنحرف زیاد میزنن بقیه

عزیزم شما حوزه درس خوندین بدون چادر بودین؟من دادگاه رو نمیگم فدات حوزه علمیه رو میگم