2777
2789
عنوان

حس بی کسی

103 بازدید | 3 پست

بچهها با وجود اینکه تو خانواده پرجمعیت زندگی میکنم ولی احساس تنهایی دارم

مثلاً پدرم آدم نسبتاً عصبی است اصلا نمیشه در مورد مشکلات زندگی باهاش درد دل کرد چون اصلاً نگاهمون به زندگی فرق داره. ب از طرف دیگه پدر و مادر همیشه با همدیگه سر دعوا و اختلاف و درگیری داشتن. و بچه های خونه بنا به دلایلی که به گفتنش خیلی طولانی میشه اصلا روابط خوبی نداریم و از همدیگه خودمون نمیاد بزور فقط همو تحمل میکنیم

و چون پدرم هم از نظر مالی وضع خوبی نداره من برای ساختن اون زندگی خوبی که میخوام حس میکنم خیلی تنهام

و دوست ندارم بعد تموم شدن درس ازدواج کنم بلکه میخوام از خانوادم جدا بشم مستقل زندگی کنم محیطی که اصلاً خوب نبود واقعا دیگه فاصله بگیرم..

اما واقعاً کسی کنارم نیست نه از لحاظ عاطفی نه از لحاظ مالی و س میکنم مثل یه کوهنورد د که از این کوه پر از سنگ خودش به تنهایی باید بره بالا و کسی کنارش نیست برای اینکه اون قله رو فتح بکنه رای ساختن یه زندگی خوب خیلی حس تنهایی و بیکسی دارم

بخصوص که پشتوانه مالی ندارم

اومدم تو تاپیکقبلیت درد و دل کنم چون منم هفته پیش بخاطر همین ماجرا کات کردم دیدم تاپیکتو بستی

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

اومدم تو تاپیکقبلیت درد و دل کنم چون منم هفته پیش بخاطر همین ماجرا کات کردم دیدم تاپیکتو بستی

یه اسکل خر اومد تو تاپیکم زر مفت زد منم بستم کد دهنوش ببنده

منم خودم فهمیدم اشتباه از خودم بود که به یه پسر اعتماد کردم

بهم ثابت شد اعتماد به پسر نتیجه ش چیه

خودم خر بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اسکل خر اومد تو تاپیکم زر مفت زد منم بستم کد دهنوش ببنده منم خودم فهمیدم اشتباه از خودم بود که به ...

چرا مگ رابطه ج داشتی ؟

بازم خوبه تو ب این نتیجه رسیدی ک دوسش نداشته باشی

منم سر این ک گفت رابطه نمیخوام ختم به ازدواج بشه کات کردم باهاش ولی هر روز از دوریش قلبم تیر میکشه

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟