2777
2789
اينكه راجب هر موضوعي اطلاعات بدست بياري خوبه، ولي وقتي ي موضوعي بخواد تاثير صد در صد روي زندگي بزاره ...

متاسفانه انقدر به اسم این فسلفه نوین کلاهبرداری میکنن که اعتماد کردن بهشون خیلی کار بیهوده ایه. من خودم تصمیم گرفتم برم دنبالش و اصلا به دروغ و کلاهبرداری این آدما دل نبستم

دوتا کتاب میخونن میان از مردم سواستفاده میکنن

دنیا گرده
اينكه راجب هر موضوعي اطلاعات بدست بياري خوبه، ولي وقتي ي موضوعي بخواد تاثير صد در صد روي زندگي بزاره ...

واي نه اينجور افكار كه كلا از زندگي ساقط ميكنه هر كسي رو

اينا يه جور وسواسه به نظر من

خوب كردي كه رهاش كردي

البته اين چيزي كه من ازش صحبت ميكنم فقط يه بخش كوچيك از ميليون ها سوال بي جواب توي اين دنياست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میدونی چرا چون در حد اطلاعات سطحی و یه گفتگو بوده من هیجده ساله دارم در این مورد کتاب میخونم هرچی ...

خوب هر كسي نظري داره، مثلا من وقتي راجب تاريخ سمبل ها ميخونم خيلي ارامش ميگيرم، ميام همه سمبل هاي مشابه رو توي هر دوره تاريخي يا ديناي مختلف ميزارم كنار هم و ميبينم همه يك حرف زدن، مثلا عدد ٤٠ تقريبا توي همه دوره هاي تاريخي و عقايد مختلف ي عدد مهم هست، ي چيزي بوده حتما كه همه ميگن ديگه، اما اعتقادي كه بخواد منو به شك بندازه و اصل شخصيت خودمو بخواد تغيير بده من دوست ندارم، شما با خوندن هر كتاب ي برداشت ميكني و شايد من ي برداشت ديگه، ولي اينكه دنبال چيزي هستي كه ارامش بهت ميده كار خيلي خوبيه يكي با نماز ارامش ميگيره يكي با موسيقي، هردو هم هدفشون كامل تر شدن شخصيت درونيشون هستش. 

خوب هر كسي نظري داره، مثلا من وقتي راجب تاريخ سمبل ها ميخونم خيلي ارامش ميگيرم، ميام همه سمبل هاي مش ...

موافقم باهات

من کلا مطالعه زیاد میکنم

ولی خب ژانر مورد علاقه م اینه

اعتقادم دارم که هرچیزی آدمو به سمت پیشرفت روحی و خوب بودن سوق بده هدیه ایه از سمت خدا

و اون عدد ۴۰ که گفتی خیلی رمزآلوده

دارم در مورد اونم میخونم 😬

دنیا گرده
متاسفانه انقدر به اسم این فسلفه نوین کلاهبرداری میکنن که اعتماد کردن بهشون خیلی کار بیهوده ایه. من خ ...

اين دوست من ي سري دوره هاي رياضت توي هند هم رفته بود حتي ، ولي به قول شما نوع بيان خيلي مهمه يكي مياد برداشت خودشو القا ميكنه يكي مياد علم واقعي رو عنوان ميكنه شايدم به اون دليل بوده ولي در كل راجب علوم ستاره شناسي و تناسخ و اينا از نظر شخص من همينقدر برام كافي بود، يكي شايد بخواد تا اخرش بره اگر نره به نظرم دچار دو گانگي ميشه 

خوب هر كسي نظري داره، مثلا من وقتي راجب تاريخ سمبل ها ميخونم خيلي ارامش ميگيرم، ميام همه سمبل هاي مش ...

خوب مطالعه توي هر زمينه اي خيلي خوبه به شرطي كه تبديل به وسواس فكري نشه و نهايتا به قول دكارت به همه چيز هم بايد شك كرد الا به شك! اينه كه به نظرم در مورد هيچ چيز توي اين دنيا نميشه يه قانون صددرصدي وضع كرد

واي نه اينجور افكار كه كلا از زندگي ساقط ميكنه هر كسي رو اينا يه جور وسواسه به نظر من خوب كردي كه ...

دقيقا، من ي دوست فرانسوي يهودي داشتم، حالا درست و غلط نميدونم چيزي كه گفت اين بود، ميگفت خونواده هاي اصيل يهودي، ي سري رمز و راز از دنيا ميدونن، كه نسل به نسل بهشون رسيده و طبق اون زندگي ميكنن و تصميم ميگيرن، يك دليل اينكه زياد غريبه راه نميدن بين خودشون اين هستش، البته ميگم من زياد اشنايي ندارم حالا ي وقت به كسي توهين نشه يا اگر كسي اطلاعات كاملتري داره خوشحال ميشم بگه، ولي كلا اين دنيا انقدر راز داره و خيلياشو واقعا انسان ها نبايد بدونن چون نميتونن زندگي كنن ، ي جورايي مثل چشم برزخي كه اگر داشتيم به اين راحتي زندگي نميكرديم 

اين دوست من ي سري دوره هاي رياضت توي هند هم رفته بود حتي ، ولي به قول شما نوع بيان خيلي مهمه يكي ميا ...

میفهمم چی میگی

زده شدی انگار ازش

حقم داری

اون آدم هم یه نقشی داشته تو زندگی شما

میخواسته یه پیامی رو برسونه، اشتباه عمل کرده

من واقعا اعتقاد دارم هرکسی که تعصب داره آدمیه که باید ازش دوری کرد. مثلا خود من، اگه روی همین اعتقاداتم تعصب داشته باشم آدم خطرناکی میشم، چون تعصب نشونه جهله.

دنیا گرده
موافقم باهات من کلا مطالعه زیاد میکنم ولی خب ژانر مورد علاقه م اینه اعتقادم دارم که هرچیزی آدمو ب ...

اره خيلي، من ي كتاب داشتم از ي مغازه خيلي قديمي توي لندن خريده بودم از اين مغازه ها كه رو همه چيز خاك نشسته يكم ترسناكه، كلا ي چيز خيلي باحالي بود، و جالبه وقتي اومدم ايران گمرك ازم گرفت 🤣🤣🤣🤣 تمام سمبل هاي دنيا رو توضيح داده بود داغش موند روي دلم زياد نتونستم بخونم اگر كتاب خوبي ميشناسي كه در دسترس باشه بهم معرفي كن لطفا 

میفهمم چی میگی زده شدی انگار ازش حقم داری اون آدم هم یه نقشی داشته تو زندگی شما میخواسته یه پیام ...

دقيقا، حتي وقتي ازش پرسيدم خوب شما كه انقدر وسواس داري و حتي قدم برداشتنتو بر اين اساس برنامه ريزي ميكني چرا انقدر زندگي بدي داري عصباني شد تقريبا منم فرار رو به قرار ترجيح دادم 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز