دوست خوبم هميشه پذيرفتن يه سري اصول ثابت خيلي راحتتره اما فكر كردن راه سخت و پيچيده ايه خيلي وق ...
اينكه راجب هر موضوعي اطلاعات بدست بياري خوبه، ولي وقتي ي موضوعي بخواد تاثير صد در صد روي زندگي بزاره و ي جورايي وسواسي بياره به نظرم خوب نيست، مثلا وقتي علم ستاره شناسي بياد بر اساس اسم و ماه تولد ي چيزايي رو بهت بگه و تو همش منتظر باشي كه اتفاق بيافته شايد ي تلقين منفي باشه توي زندگيت، مثلا من قبول ندارم اگر اسم من عسل هستش و ماه مرداد به دنيا اومدم، تمام عسل هايي كه همون سال و ماه با من به دنيا اومدن سرنوشت شبيه من رو دارن، مثلا همين علوم ميگفت كسايي كه اسم عليرضا دارن ادماي مشكل داري هستن، ايا واقعا همينن؟ اين چيزا بود كه منو عقب كشوند، بعدشم به دوستم گفتم خوب شما كه اين علم رو ميدوني چرا اين همه اتفاق منفي افتاده توي زندگيت، چرا وقتي مياي با ماه و سال و اسم به ي نفر ميگي اين ازدواج درست نيست ستاره هاتون به هم نميخوره خودت با ادمي ازدواج كردي كه دو سال بعد خيانت كرد و ولت كرد رفت بدون اينكه حتي طلاقت بده، اگر زندگي تو روي روال بود با اين اعتقادي كه ازت ميبينم مثلا روزاي فرد لبنيات نميخوري چون عدد ماهت ميگه، اونوقت بود كه منم ميومدم از اين چيزا طبعيت ميكردم. البته بماند كه كوزه گر هميشه از كوزه شكسته اب ميخوره،