2789
من ي كلاسي بود راجب اينجور چيزا و كلا اطلاعات ستاره شناسي كه دوستم استادش بود، دو جلسه كه رفتم كلا ب ...

میدونی چرا

چون در حد اطلاعات سطحی و یه گفتگو بوده

من هیجده ساله دارم در این مورد کتاب میخونم

هرچی هم میخونم تشنه ترش میشم

و واقعا باعث آرامش آدم میشه

دنیا گرده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

افرین به این نکته سنجیت چیزی که دنیارو به ورطع نابودی میکشه اخلاقیاته که الان داره حذف میشه واقعا ...

عزيز دلم ميشه منابع مطالعت رو بهم معرفي كني ممنون ميشم

من كتاباي دكتر نيوتون رو خوندم فقط 

چرا اتفاقا اين نظريه ميگه اگه الان بتوني انسان خوبي باشي زندگي بعدي هم راحتتر خواهي بود

اولا این تصور پیش میاد که عامل تمام بدبختی هایی که دچارش میشیم خودمون نیستیم. و دوم اینکه چرا تلاش بیهوده کنیم برای یک انسان دیگه. 

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
کدام گذشته ی خیلی دور؟در دنیای برزخ اینطور بیان شده که تمام زندگی این دنیا چون فیلمی از خاطرمون میگذ ...

اون فیلمی که شما میبینی پیشینه تاریخیته

ما از منبع الهی جدا شدیم و باید به اون منبع برگردیم

باید پاک بشیم مثل روز ازل

و این پاک شدن خیلی زحمت میخواد

دنیا گرده
اولا این تصور پیش میاد که عامل تمام بدبختی هایی که دچارش میشیم خودمون نیستیم. و دوم اینکه چرا تلاش ب ...

تمام مسائلی که برامون پیش میاد عاملش خودمونیم

شما برای کس دیگه ای زحمت نمیکشی

هر تلاشی که بکنی نتیجه ش به شخص شما برمیگرده

دنیا گرده
عزيز دلم ميشه منابع مطالعت رو بهم معرفي كني ممنون ميشم من كتاباي دكتر نيوتون رو خوندم فقط 

بله حتما

اتفاقا بهترین کتابارو خوندی

مخصوصا کتاب دوم ایشون عالیییی بود عالی

اگه ایراد نداره فردا برات میفرستم

به ترتیب اولویت خوندنشون

دنیا گرده
بله حتما اتفاقا بهترین کتابارو خوندی مخصوصا کتاب دوم ایشون عالیییی بود عالی اگه ایراد نداره فردا ...

جدي؟خوشحال شدم پس

خيلي ممنون ميشم بي صبرانه منتظرم😘

دوست خوبم هميشه پذيرفتن يه سري اصول ثابت خيلي راحتتره اما فكر كردن راه سخت و پيچيده ايه خيلي وق ...

اينكه راجب هر موضوعي اطلاعات بدست بياري خوبه، ولي وقتي ي موضوعي بخواد تاثير صد در صد روي زندگي بزاره و ي جورايي وسواسي بياره به نظرم خوب نيست، مثلا وقتي علم ستاره شناسي بياد بر اساس اسم و ماه تولد ي چيزايي رو بهت بگه و تو همش منتظر باشي كه اتفاق بيافته شايد ي تلقين منفي باشه توي زندگيت، مثلا من قبول ندارم اگر اسم من عسل هستش و ماه مرداد به دنيا اومدم، تمام عسل هايي كه همون سال و ماه با من به دنيا اومدن سرنوشت شبيه من رو دارن، مثلا همين علوم ميگفت كسايي كه اسم عليرضا دارن ادماي مشكل داري هستن، ايا واقعا همينن؟ اين چيزا بود كه منو عقب كشوند، بعدشم به دوستم گفتم خوب شما كه اين علم رو ميدوني چرا اين همه اتفاق منفي افتاده توي زندگيت، چرا وقتي مياي با ماه و سال و اسم به ي نفر ميگي اين ازدواج درست نيست ستاره هاتون به هم نميخوره خودت با ادمي ازدواج كردي كه دو سال بعد خيانت كرد و ولت كرد رفت بدون اينكه حتي طلاقت بده، اگر زندگي تو روي روال بود با اين اعتقادي كه ازت ميبينم مثلا روزاي فرد لبنيات نميخوري چون عدد ماهت ميگه، اونوقت بود كه منم ميومدم از اين چيزا طبعيت ميكردم. البته بماند كه كوزه گر هميشه از كوزه شكسته اب ميخوره، 

البته با تعبیر اسلامی هم میشه به این پاکی در دنیای دیگر یا همون برزخ رسید

خب این تفاوت دیدگاههاست این نظریه هیچ تعارضی با اسلام نداره

تو قرآن ذکر شده که ما از روح خود در انسان دمیدیم

و انسان بار دیگر زنده خواهد شد با ذره ذره وجودش

دنیا گرده
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز