2777
2789
يعني اون چيزي كه شما ازش صحبت ميكني روح انسان در قالب روح انسانه فقط؟

نه

روح وقتی که از منبع الهیش جدا میشه یه سیر تکاملی داره، نباتات به صورت گروهی، حیوانات و بعد انسان

البته در مورد این مساله هم اختلاف نظر هست که دارم در موردش تحقیق میکنم خیالم راحت شه 😬

ولی تعالی انسان تو چندین مرحله و هزاران سال طول میکشه که به مبدا خودش برگزده

دنیا گرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه.چون زندگی سختی داشتم در دوران مجردی و دور از عدالت میبینم بابت چیزی که چیزی از ان بخاطر ندارم عذاب بکشم.بهتر میبینم که در دنیای دیگر با ظرفیتهای بسبار عالی تر هر کس با ظرف وجودی خودش مجازات بشود .د. ثانی این دنیا دنیای ماده است و هزار سال هم ادم تناسخ پیدا کنه روح به تکامل موردنظر نمیرسد.روح باید وارد دنیایی بشود که المان های پیشرفتش رو داشته باشد.

نمیشه تصور کرد این دنیا فقط یک سری ارواح مشخص وجود داشتن و برای اونها دنیا دار عمل باشه و برای نسل ه ...

چرا نميشه؟ايرادش كجاست؟شايد فقط يه تعداد مشخص روح وجود داشته باشه با تكرر زندگي

من اصلا دوست ندارم راجبش بيشتر بدونم، اعتقاداتمو خيلي به هم ريخته كرد همون مقدار كمي كه ازش فهميدم ، ترجيح ميدم با همين چيزي كه از زندگي دنيا و اخرت اسلام بهمون گفته زندگي كنم، هرچند كه وقتي توي بحر هر دين و اعتقادي بري اخرش ميرسي به اين كه درست بايد زندگي كرد 

نه روح وقتی که از منبع الهیش جدا میشه یه سیر تکاملی داره، نباتات به صورت گروهی، حیوانات و بعد انسان ...

خوب اگه بخوايم اين رو هم در نظر بگيريم بايد دنيا از نظر اخلاقيات رو به پيشرفت باشه اما الان رو به تنزله از نظر اخلاقيات...پس چرا طي هزاران سال هيچ پيشرفتي مشاهده نشده

شاید اولش اذیتت کنه ولی وقتی درکش کنی باعث آرامشت میشه و آگاهییی بیشتر

من ي كلاسي بود راجب اينجور چيزا و كلا اطلاعات ستاره شناسي كه دوستم استادش بود، دو جلسه كه رفتم كلا به هم ريختم و ترجيح دادم دور شم از اين موارد 

اعتقاد به این نظریه بیشتر انسان رو از تلاش به سمت تعالی باز می داره. من اگر به همچین چیزی اعتقاد داشتم قطعا دچار افسردگی و پوچی میشدم.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
خوب اگه بخوايم اين رو هم در نظر بگيريم بايد دنيا از نظر اخلاقيات رو به پيشرفت باشه اما الان رو به تن ...

افرین به این نکته سنجیت

چیزی که دنیارو به ورطع نابودی میکشه اخلاقیاته

که الان داره حذف میشه واقعا

جهان رو به تغییر بزرگی پیش میره

و اینکه هنوز ارواح جوانی هستن که دارن به وجود میان و. وارد این چرخه میشن

دنیا گرده
هر زندگی جدید یع تمرینه خاصه با توجه به تجربیات گذشته های خیلییییی دور

کدام گذشته ی خیلی دور؟در دنیای برزخ اینطور بیان شده که تمام زندگی این دنیا چون فیلمی از خاطرمون میگذرد.اگر این گذشته ی دور وجود داشته پس چرا ما حتی در خواب هم اون رو درک نمیکنیم ...

من اصلا دوست ندارم راجبش بيشتر بدونم، اعتقاداتمو خيلي به هم ريخته كرد همون مقدار كمي كه ازش فهميدم ، ...

دوست خوبم هميشه پذيرفتن يه سري اصول ثابت خيلي راحتتره اما فكر كردن راه سخت و پيچيده ايه خيلي وقتا هم تهش انسان به پوچي ميرسه يا كلي سوال بي جواب اما به نظرم بهتره

اعتقاد به این نظریه بیشتر انسان رو از تلاش به سمت تعالی باز می داره. من اگر به همچین چیزی اعتقاد داش ...

چرا اتفاقا اين نظريه ميگه اگه الان بتوني انسان خوبي باشي زندگي بعدي هم راحتتر خواهي بود

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز