2777
2789
دقيقا، حتي وقتي ازش پرسيدم خوب شما كه انقدر وسواس داري و حتي قدم برداشتنتو بر اين اساس برنامه ريزي م ...

میدونی

به اینجور آدما میگن اقیانوس یک سانتی

آدمایی که همه چی میدونن ولی دانسته هاشون عمق نداره، خوب کاری کردی فرار کردی ازش. 

دنیا گرده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چقدر حیف شد اون کتاب بدجنسااااااا چه ژانری دوست داری عزیزم؟

راجب سمبلا دوست دارم مطالعه كنم، من خودم رشتم معماريه و نقاشي ميكس مديا هم كار ميكنم، توي معماري از نظر روانشناسي خيلي سعي ميكنم وارد جزييات بشم، اينكه مثلا هر رنگي توي تاريخ چه معني و مفهومي داشته و كجا استفاده ميشده، يا حتي اشكال هندسي و سمبل ها هم كه مشخصن، خودم خيلي به اين اعتقاد دارم كه هر شكل يا رنگ تاثير زيادي روي روحيه ادما داره، مثلا شير هميشه نماد قدرته، وجود ي المان كوچيك كه مربوط به شير باشه به ادم حس قدرت ميده حتي در حد ي دستگيره در ، دوست دارم معني و مفهومشونو بدونم و بيشتر استفاده كنم توي كارام 

راجب سمبلا دوست دارم مطالعه كنم، من خودم رشتم معماريه و نقاشي ميكس مديا هم كار ميكنم، توي معماري از ...

تا حالا همچین کتابی نخوندم

بزار از یه دوستم میپرسم برات

اون خدای مطالعه ست

دنیا گرده
میدونی به اینجور آدما میگن اقیانوس یک سانتی آدمایی که همه چی میدونن ولی دانسته هاشون عمق نداره، خو ...

اره خيلي داغون شدم، مثلا به من گفت ي پرنده مياد توي خونتون و تو ازش نگهداري ميكني ولي ميميره، درسته حالا خيلي اتفاقي من ي گنجشك رو از دهن سگ نجات دادم و اوردم خونه تا خوب بشه ولي داشت بال ميزد كه پرواز كنه بره و يهو خون از دهنش اومد بيرون و مرد، شايد اگر اون دوستم چنين حرفي نزده بود بهم انقدر به هم نميريختم چون اين اتفاق از نظر علمي دليل داشت اما حرف اون منو به هم ريخت چند روز افسردگي گرفته بودم 

بچه ها شما در مورد چی دارید صحبت میکنید ؟ مگه خداوند از روح خودش در ما ندمیده ؟ روح خدایی میشه ناقص باشه که حالا بخواد تو یه زندگی دیگه کامل بشه ؟؟

چــــه زیبـــا مـــی گفت متـــرسک :
وقتــــی نمیــــشود رفـــت ،
یــــک پــــا هــم اضـــافیست .....!
چقدرم زیاد شده این مساله متاسفانه همه فکر میکنت خدا شدن دیکه 🙄🙄🙄

آره اينا وحشتناك بودن انقدر كه هممممه چيز رو با اين مسترشون در ميون ميذاشتن گلاب به روتون دستشويي هم ميخواستن برن اجازه ميگرفتن و البته تماااام اين ها يه ريشه هايي داره باد هوا نيست اما اينكه كدوم ادعاهاشون غلطه و كدوم درست واقعا جاي بحث هست

تا حالا همچین کتابی نخوندم بزار از یه دوستم میپرسم برات اون خدای مطالعه ست

ممنونم عزيزم، خودم دو تا ديكشنري سمبل ها دارم ولي چون از دبي خريدم خيلي قسمتاش سانسور شده به خاطر اختلافات بين اسلام و يهودي و فراماسونري و از اين چيزا كلا 

بچه ها شما در مورد چی دارید صحبت میکنید ؟ مگه خداوند از روح خودش در ما ندمیده ؟ روح خدایی میشه ناقص ...

ناقص نه به اون معني

اما ماها كامل نيستيم اگه بوديم كه در وجودمون انقدر نقص و بدي نبود

درست و غلطش رو كار ندارم اما اعتقاد بر اينه كه قراره نهايتا همگي به اصل خودمون يعني همون روح متعالي كه بدون هيچ نقصي در ما دميده شده برگرديم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز