2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 264 پست
@نازگل6890 ... اجی لطفا اینو بگووووووو😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ببخشید عزیز ندیده بودم

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

اجی تروخدااااا اگه پیاممو میبینی جوابمو بده ... کل زندگیم وابسته اس بهش😭❤️قشنگم بگو تو کنکور ارشد ا ...

کرج گلم

تهران هم احتمالش هست مرکز

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام گلم خوبیدر کل چیز خوبی حس میکنم عشق و حس دو طرفه و پیشرفت تا یکی دو سال به بالا شخص اهل خانواده ...

قربونت برم مرسی اینجا جوابمو دادی. مثلا چه نوع مشکلاتی ممکنه باشه که بخوام اون تایم به طلاق فکر کنم؟ مرسی نازگل جان

کرج گلمتهران هم احتمالش هست مرکز

مرسی قشنگم ... شما ببخشید که من هی پیام دادم . خیلی استرس دارم ، حالم نابوده واقعا . پنجشنبه کنکورمه ، واسم دعا کن😭🫶❤️ایشالا یکی از این دو شهرو بیارم ، یا تهران یا کرج ... هر کدومش باشه خوبه😭❤️ فقط بگو بازم حست میگه حتما یکی از این دو شهرو میارم ؟😭❤️شرمندت کلی پیام دادم❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

حسش الان بهم چیه ؟پیام میده بهم دوباره ؟

دخترای دیگه توی سرشن داره فراموشت میکنه

نه

مرسی قشنگم ... شما ببخشید که من هی پیام دادم . خیلی استرس دارم ، حالم نابوده واقعا . پنجشنبه کنکورمه ...

خواهش میکنم گلم

اره احتمالش خیلی بالاست

فقط لطفا استرس نداشته باش که کلا خراب میکنی خواب کافی داشته باش درس زیاد بخون به خودتم فشار روحی نیار گلم بعد نتیجت رو بگو❤️❤️🥰

خواهش میکنم گلم اره احتمالش خیلی بالاست فقط لطفا استرس نداشته باش که کلا خراب میکنی خواب کافی داشته ...

نازگل میشه لطفا پیامم تو خصوصی رو چک کنی 😥 خیلی به نظرت احتیاج دارم

فعلا امضا نمینویسم.

خواهش میکنم گلم اره احتمالش خیلی بالاست فقط لطفا استرس نداشته باش که کلا خراب میکنی خواب کافی داشته ...

عزیزم لطفاً هروقت دیدی اینو جواب بده شوهرم قصد جدایی داره چند ماهه قهریم بهم برمیگردیم یا جدا میشیم