سلام عزیزام قصد پربازدید شدن ندارم فقط چون حس شیشمم خیلی قویه و حیلی چیزارو درست گفتم و همون چیز در اومده به دوستام هرچیزی درمورد زندگیشون گفت درست بوده خواستم به شما هم کمک کنم اگه سوالی داشتید دوست داشتید بپرسید
کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی قشنگم ... شما ببخشید که من هی پیام دادم . خیلی استرس دارم ، حالم نابوده واقعا . پنجشنبه کنکورمه ، واسم دعا کن😭🫶❤️ایشالا یکی از این دو شهرو بیارم ، یا تهران یا کرج ... هر کدومش باشه خوبه😭❤️ فقط بگو بازم حست میگه حتما یکی از این دو شهرو میارم ؟😭❤️شرمندت کلی پیام دادم❤️
برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه