سلام عزیزام قصد پربازدید شدن ندارم فقط چون حس شیشمم خیلی قویه و حیلی چیزارو درست گفتم و همون چیز در اومده به دوستام هرچیزی درمورد زندگیشون گفت درست بوده خواستم به شما هم کمک کنم اگه سوالی داشتید دوست داشتید بپرسید
کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایون بی رگ و ریشه آشغال درخواست بدن
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
نه عزیزم احساس میکنم بچه هم دارید خیلی دلش برای بچه میسوزه ولی بازم خودش رو انتخاب میکنهمشکلتون چی ب ...
آره بچه دارم حرفاتون درسته دلش واسه بچه ها میسوزه ولی خودشو انتخاب میکنه دقیقا خودشم همین حرفا رو گفت شوهرم شکاکه بشدت منو کنترل میکنه با این حال زندگی کردم شب گردی ومشروب اینا بهش اضافه شد خیلی تحمل کردم نشد آخر قهر کردم اونم گفت دیگه نمیخوامت