2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 277 پست
عزیزم لطفاً هروقت دیدی اینو جواب بده شوهرم قصد جدایی داره چند ماهه قهریم بهم برمیگردیم یا جدا میشیم

نه عزیزم

احساس میکنم بچه هم دارید خیلی دلش برای بچه میسوزه ولی بازم خودش رو انتخاب میکنه

مشکلتون چی بود ؟؟ اگر میتونی حلش کنی بکن

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایون بی رگ و ریشه آشغال درخواست بدن

قربونت برم مرسی اینجا جوابمو دادی. مثلا چه نوع مشکلاتی ممکنه باشه که بخوام اون تایم به طلاق فکر کن ...

عزیزی🥰🌸

مثلا وعوا و مشاجره های بی دلیل و کوچیک

سر چیزای مسخره و الکی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من به چیزای بد تری فکر کردم😅❤️🥲 مرسی مهربونم.ببخشید اخرین سوالمم جواب میدی. مشخصات ظاهریش

نه عزیزمم

قد ۱۸۰ یگم تپل یا توپره صورتش عادی و خوبه ابروهای پر

نه عزیزم احساس میکنم بچه هم دارید خیلی دلش برای بچه میسوزه ولی بازم خودش رو انتخاب میکنهمشکلتون چی ب ...

آره بچه دارم حرفاتون درسته دلش واسه بچه ها میسوزه ولی خودشو انتخاب میکنه دقیقا خودشم همین حرفا رو گفت شوهرم شکاکه بشدت منو کنترل میکنه با این حال زندگی کردم شب گردی ومشروب اینا بهش اضافه شد خیلی تحمل کردم نشد آخر قهر کردم اونم گفت دیگه نمیخوامت

عزیزم میشه اینم بگی با داداشش از یک پدرن یا از یک مادر یا کلا پدر و مادرش یکیه ؟؟و اینکه قبل من نام ...

یکیه

پارتنری که به عقد میخواسته ختم بشه

آره بچه دارم حرفاتون درسته دلش واسه بچه ها میسوزه ولی خودشو انتخاب میکنه دقیقا خودشم همین حرفا رو گف ...

کلا ادم خودخواهی به نظر میرسن ایشون

بله معلومه که حتی بین خودش و شما هم خودش رو انتخاب میکنه و میخواد تموم کنه

دنبال بهونه ست که به مشروب و ... راحت تر برسه

خیلی مراقب دخترتون باشید که کمبود پیدا نکنه همه چیز رو براش فراهم کنید🌸

اونی که تو فکرمه بچش میمونه یا نه. میتونی بگی چند ماهشه و جنسیت چیه؟

یکم سسته رحمش ولی اره میمونه احتمال زیاد

۲ ۳ ۴ ماه

دختر