2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 264 پست
عزیزم لطفاً هروقت دیدی اینو جواب بده شوهرم قصد جدایی داره چند ماهه قهریم بهم برمیگردیم یا جدا میشیم

نه عزیزم

احساس میکنم بچه هم دارید خیلی دلش برای بچه میسوزه ولی بازم خودش رو انتخاب میکنه

مشکلتون چی بود ؟؟ اگر میتونی حلش کنی بکن

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

قربونت برم مرسی اینجا جوابمو دادی. مثلا چه نوع مشکلاتی ممکنه باشه که بخوام اون تایم به طلاق فکر کن ...

عزیزی🥰🌸

مثلا وعوا و مشاجره های بی دلیل و کوچیک

سر چیزای مسخره و الکی

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من به چیزای بد تری فکر کردم😅❤️🥲 مرسی مهربونم.ببخشید اخرین سوالمم جواب میدی. مشخصات ظاهریش

نه عزیزمم

قد ۱۸۰ یگم تپل یا توپره صورتش عادی و خوبه ابروهای پر

نه عزیزم احساس میکنم بچه هم دارید خیلی دلش برای بچه میسوزه ولی بازم خودش رو انتخاب میکنهمشکلتون چی ب ...

آره بچه دارم حرفاتون درسته دلش واسه بچه ها میسوزه ولی خودشو انتخاب میکنه دقیقا خودشم همین حرفا رو گفت شوهرم شکاکه بشدت منو کنترل میکنه با این حال زندگی کردم شب گردی ومشروب اینا بهش اضافه شد خیلی تحمل کردم نشد آخر قهر کردم اونم گفت دیگه نمیخوامت

عزیزم میشه اینم بگی با داداشش از یک پدرن یا از یک مادر یا کلا پدر و مادرش یکیه ؟؟و اینکه قبل من نام ...

یکیه

پارتنری که به عقد میخواسته ختم بشه

آره بچه دارم حرفاتون درسته دلش واسه بچه ها میسوزه ولی خودشو انتخاب میکنه دقیقا خودشم همین حرفا رو گف ...

کلا ادم خودخواهی به نظر میرسن ایشون

بله معلومه که حتی بین خودش و شما هم خودش رو انتخاب میکنه و میخواد تموم کنه

دنبال بهونه ست که به مشروب و ... راحت تر برسه

خیلی مراقب دخترتون باشید که کمبود پیدا نکنه همه چیز رو براش فراهم کنید🌸