دوستان، خودتون یا اطرافیان کسی گنج پیدا کرده؟ میدونید کجاها باید دنبالش بود؟ من یک سری نمادها و علایم رو شنیدم جای گنج رو نشون میده نمیدونم تا چه حد واقعیه. اگ گنج پیدا کنم اولین کاری که میکنم اینه که از کارم استعفا میدم
اینا توی ساوه پیدا کردن ، نقشه داشتن . نه بابا یه چوپان میاد میبینه اینا هم بهش میگن بیا بهت سهم میدیم احممممق میده پلیس میاره ، قشنگ یادمه تا چند شب میرفتن میکندن صبح میومدن خونه 😁 ولی خب خییییییلی زیاد بوده یه اتاق مانند که توش پرررر از شمش طلا و کوزهای پر از سکه بوده
خو ببین میگن هر گنج یه طلسمی داره . مثلا خونه بابام بود اما میگفتن مار داره کسی نمیتونه بره سمتش . یا یه نفر که تو کار علوم غریبه بود میگفت یکی از طلسماش همینه ک افراد دعواشون میشه سر سهم و نا خودآگه میزنن همو میکشن
اینا توی ساوه پیدا کردن ، نقشه داشتن . نه بابا یه چوپان میاد میبینه اینا هم بهش میگن بیا بهت سهم مید ...
واااااااااای چه جذذذاب.. کاش چشم های منم میتونست چنین چیزی رو ببینه. هرچی دلم میخواست میخریدم باهاش. دیگه مجبور نبودم کار کنم. تا جایی که میتونستم خونه میخریدم و میدادم به ادمایی که پول اجاره خونه ندارن بشینن توش و اجاره نمیگرفتم
خو ببین میگن هر گنج یه طلسمی داره . مثلا خونه بابام بود اما میگفتن مار داره کسی نمیتونه بره سمتش . ی ...
اره شرکا سر همو به باد میدن ولی به طلسم اعتقاد ندارم. خب برداشته گنجو خاک کرده زیر زمین/ یکی برمیداره استفاده میکنه خیرش به چند نفرم میرسه. بهتر از زیر زمین موندنشه که. دعا نویس خیلی خوب که موکل داشته باشه نمیشناسید؟ شاید بتونن بگن بهمون