2777
2789
عنوان

پیدا کردن گنج

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 80 پست
اره شرکا سر همو به باد میدن ولی به طلسم اعتقاد ندارم. خب برداشته گنجو خاک کرده زیر زمین/ یکی برمیدار ...

ببین طلسم میگن قفل میگن . بعد قسمت هر کسی نمیشه هر گنجی به اسم یه نفره .عموی من تا بالا سرش رفت پیدا کرد ک برداره میگفت یکی صدام زد گفت برو . انگار سهمش نبوده . واس خود ما هم اطرافش مار داره بعد تو حیاط میچرخن مارا با کسی کار ندارن اما کسی جرات نداره بره بالای گنج. بعد توی یه منطقه ای هست ک چون زیاد داره میراث فرهنگی حتی اجازه تخریب و ساخت و ساز مجدد نمیده . یواشکی هم بخای کاری کنی همسایه ها اطلاع میدن . کلا بخوای کاری کنی مامور میاد بالا سر کار وایمیسته ک گنج در اومد برداره ببره🤦♀️🤦♀️🤦♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عموی مامانم میگن پیدا کرده اما خودش استفاده نکرده در کل بچه هاشم کم کم استفاده میکنن نه یهویی ولی الان پسراش هر کدوم ۴ ۵ تا ماشین دارن نفری دو سه تا فیدیلیتی و کی ام سی اما هیچ وقت رو نمیکنن تیکه تیکه استفاده میکنن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

یه امامزاده هست تو شمال کشوره

زیرش پر گنجه

ولی پر طلسم سنگینه

دیگ محلیاش بیخیال شدن

یه شب صدای های رد و برق و صدای زیادی میشنون فرداش میبینن رو زمین امامزاده بیل و کلنگ و گذاشتن و رفتن

جرئت نکرده بودن ادامه بدن

طلسم مار داره طلسم باد و بوران و...

ببین طلسم میگن قفل میگن . بعد قسمت هر کسی نمیشه هر گنجی به اسم یه نفره .عموی من تا بالا سرش رفت پیدا ...

یعنی کدوم ادمای خنگی قبلا طلاهاشونو بردن اون زیر خاک کردن؟ برای چی اخه؟ میتونید بگید کدوم روستا هستید؟

حتی با دستگاه؟

میشه ولی خب... قصدش رو نداریم دیگه...

زیر یه خونه ست... میگن یه حالت اتاق ماننده توش پر از چیزای با ارزشه...

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

یه امامزاده هست تو شمال کشورهزیرش پر گنجه ولی پر طلسم سنگینه دیگ محلیاش بیخیال شدنیه شب صدای های رد ...

خب چرا باید طلا و نقره طلسم داشته باشن؟ اخه زیر امامزاده رو که نمیشه حفاری کرد

میشه ولی خب... قصدش رو نداریم دیگه...زیر یه خونه ست... میگن یه حالت اتاق ماننده توش پر از چیزای با ا ...

دوسدارم تو عمرم حداقل ی بار چنین چیزهایی رو ببینم حتی اگر مال خودم نشن. میخوام ببینم چه شکلی هستن