2777
2789
عنوان

پیدا کردن گنج

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 80 پست
خدا گنجو به کیا داده. گاهی میگم از کار بیام بیرون برم دنبال گنج. میترسم همین چندرغازم از دست بدم تو ...

بیا باهم بریم دنبالش ولی اول مشتری قابل اعتماد باید پیدا کرد . ولی من روم میاد این احمق ۱۰ساله میترسع

Hospitality field🌱I'm learning english

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجاها باید دنبالش بگردیم؟ تونستن بفروشن؟

اینا توی ساوه پیدا کردن ، نقشه داشتن . نه بابا یه چوپان میاد میبینه اینا هم بهش میگن بیا بهت سهم میدیم احممممق میده پلیس میاره ، قشنگ یادمه تا چند شب میرفتن میکندن صبح میومدن خونه 😁 ولی خب خییییییلی زیاد بوده یه اتاق مانند که توش پرررر از شمش طلا و کوزهای پر از سکه بوده

خدا گنجو به کیا داده. گاهی میگم از کار بیام بیرون برم دنبال گنج. میترسم همین چندرغازم از دست بدم تو ...

شوهره دختر خاله منم خیلی دنبالش بود وقتی پیدا کردن رفیقاش کشتنش و خودشون برداشتن ، بعد از چننند سال هنوز جنازه اش گم و گوره

خو ببین میگن هر گنج یه طلسمی داره . مثلا خونه بابام بود اما میگفتن مار داره کسی نمیتونه بره سمتش . یا یه نفر که تو کار علوم غریبه بود میگفت یکی از طلسماش همینه ک افراد دعواشون میشه سر سهم و نا خودآگه میزنن همو میکشن

اینا توی ساوه پیدا کردن ، نقشه داشتن . نه بابا یه چوپان میاد میبینه اینا هم بهش میگن بیا بهت سهم مید ...

واااااااااای چه جذذذاب.. کاش چشم های منم میتونست چنین چیزی رو ببینه. هرچی دلم میخواست میخریدم باهاش. دیگه مجبور نبودم کار کنم. تا جایی که میتونستم خونه میخریدم و میدادم به ادمایی که پول اجاره خونه ندارن بشینن توش و اجاره نمیگرفتمicon

شوهره دختر خاله منم خیلی دنبالش بود وقتی پیدا کردن رفیقاش کشتنش و خودشون برداشتن ، بعد از چننند سال ...

وای چقدر بد. اره با هرکسی نمیشه رفت دنبال گنج. خب لعنتی تقسیم کن سهم خودتو بردار چرا ادم میکشی

خو ببین میگن هر گنج یه طلسمی داره . مثلا خونه بابام بود اما میگفتن مار داره کسی نمیتونه بره سمتش . ی ...

اره شرکا سر همو به باد میدن ولی به طلسم اعتقاد ندارم. خب برداشته گنجو خاک کرده زیر زمین/ یکی برمیداره استفاده میکنه خیرش به چند نفرم میرسه. بهتر از زیر زمین موندنشه که. دعا نویس خیلی خوب که موکل داشته باشه نمیشناسید؟ شاید بتونن بگن بهمون

چند نفری رو دیدم اطرافم...

حتی میشه گفت خودمونم میدونیم کجا گنج هست، ولی دنبالش نیستیم...

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

دستگاه که من خیلی میبینم میفروشن. یکی از نزدیکای ما خودش دستگاه ساخته. میگه خیلی دقیق کار میکنه. خدا ...

روستای مادرجونم پر از گنجه حتی شنیدم به جایش آنقدر هست که میشه کل استان رو خرید

Hospitality field🌱I'm learning english