2777
2789
عنوان

دختر عموم

30 بازدید | 4 پست

من و دختر عموم و پسر عموم سنمون برابره

عموم واسه دختر عموم رفته خواستگاری ، پسره شرایطش خیلی خیلی خوبه ، هم از نظر تیپ و قیافه ، هم کار و مال و اموال و هم رفتار و شعور و شخصیت

دختر عموم اینا وضع مالیه خوبی ندارن و خیلی چیزای دیگه

دختره ردش کرد ، بعد عموم پرسید عمو جان چرا عروسم نمیشی ، گفت کی عروس شما میشه دیگه به مسخره و پوزخند و پسر عموم هم همون موقع گفت مگه من تورو میخواستم که اومدن خواستگاری با وجود سن کمم

از اون به بعد دختر عموم وقتی عموم رو میبینه روبرمیگردونه و غرور داره

در صورتی که ممکنه دیگه اینجور خواستگاری براش نیاد و به خاطر شرایط زندگیش و اخلاقی پدرش بهش سرکوفت بزنه ، در صورتی که جهیزیه هم خود عموم میخواست بده

به نظر شما دلیل این رفتارا و کارهای دختره چیه؟

از بیرون واقعاً نمیشه درباره نیت یا دلیل رفتارش قضاوت کرد. ممکنه از اول علاقهای به اون ازدواج نداشته، ممکنه از نحوه مطرح شدن موضوع ناراحت شده باشه، یا حتی از حرفی که بعداً بینشون رد و بدل شده دلخور شده باشه. داشتن خواستگار خوب به این معنی نیست که طرف حتماً باید قبول کنه. ازدواج اگر از روی میل و رضایت نباشه، حتی با بهترین شرایط هم ممکنه موفق نباشه. بهتره به انتخابش احترام گذاشت، همونطور که به انتخاب هر فرد دیگهای احترام میذاریم.

از بیرون واقعاً نمیشه درباره نیت یا دلیل رفتارش قضاوت کرد. ممکنه از اول علاقهای به اون ازدواج نداشته ...

به مامانش زن عموم گفته

نمیگم حتما باید قبول میکرده

دوست دارم بدونم نظر ها در مورد رفتار و غرور دختره چیه

دختره یکم زیادی غرور و خودپسندی داره

خواستگار خوب یکی دوتا قبلش داشت اما اونا هم رد کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.