2777
2789
عنوان

دزدی

110 بازدید | 12 پست

سلام دزد اومده خونمون تلوزیونمون و بردن خونمم زیر و رو کردن دنبال طلا بودن هم خونه ی من هم خونه ی واحد رو به روییمون رو زدن البته از اون زیاد نبردن یه نیم ست نقره بردن و ساعت ولی تلوزیون من سامشونگ اسمارت بود ولی حالم بدجور گرفته اس خیلی ناراحتم تو این گرونی تو این بی بازاری تو این وضعیت اقتصادی خیلی اوضاع خوبی داشتیم همین دزد و کم داشتیم😭😭😭😭😭

حالا رفتیم شکایت کردیم میگن هم زمان با خونه ی شما خونه ی ۶ نفر و خالی کردن دعا کنید پیدا شه 😭😭😭

دعای جوشن صغیرودعای ۱۴صحیفه سجادیه رو بخون به نیت گرفتارشدنشون

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم حتما

ان شاءالله مالتون برگرده

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

چه دزدی سختی بودن

ایشالا پیدا بشن

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

ناراحت کننده تر از اون اینه که تو ساختمون ۸ واحدِ سه خانواده بودن دزدا وقتی دارن در و می شکونن و قفل در و می شکونن یعنی متوجه سر و صدا نشدن؟

اصلا دیگه بدم اومده از خونمون از همسایه هامون

من خودم تا صدا تق میشنوم سریع میرم سر می زنم ببینم چیه کی به کیه ولی اینا میگن ما نشنیدیم یارو ماشینشم اورده تو پارکینگ با ریموت اینا دیدن گفتن شاید مهمون یکی از همسایه هاست آخه لامصب تو نباید بپرسی کیه؟ حال شوهرم از خودم بدتره خیلی ناراحته بیشتر بخاطر این ناراحته که همسایه هامون هیچی متوجه نشدن یا شک نکردن