2777
2789
عنوان

عشق تلخ

96 بازدید | 21 پست

من سالها عاشق دختر خالم بودم ولی بنا به دلایلی نتونستم بهش بگم اما چن وقت قبل بالاخره بهش گفتم و اونم گفت منو دوس داره و منو واسه همیشه میخواد ؛عاشق هم دیگه بودیم اما یهو بدون هیچ دلیل خاصی گفت منو نمیخواد وقتی از طرف خونواده ازش خواستگاری کردم، بنظرتون من باید چیکار کنم؟؟ واقعا داغون شدم نمیتونم از فکرش در بیام

🌛🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس ببین چرا منصرف شده دلیلش چیه؟

خودت رو اذیت نکن ما هم جووووون بودیم عاشق شدیم چند بار، به عشقمون نرسیدیم با کس دیگه ازدواج کردیم راضی هستیم عشق و عاشقی برای سن کم و جوان هاست

متاهلم لطفا آقایون درخواست ندید

مادرم میگه ازدواج دخترخاله پسرخاله خوب نیستپیامبر میگه با فامیل ازدواج نکنید تا بچه های بهتر و سالمی ...

بنده خدا شکست عشقی خورده ناراحته شما سخن از پیامبر میارید این همه آدم ازدواج کردن سالمن شاید نخاستن اصلا بچه بیارن

بپرس ببین چرا منصرف شده دلیلش چیه؟خودت رو اذیت نکن ما هم جووووون بودیم عاشق شدیم چند بار، به عشقمون ...

اگه دلیلشو بهم گفته بودن خوب بود ولی متاسفانه من اصلا دلیلشو نمیدونم و بهم نگفت فقط گفت اشتباه کرده

🌛🌌