2777
2789
عنوان

عشق تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 26 پست
ببین بزار واقعیت بهت بگم اون از روی هوس گفت دوستت داره ی عاشق واقعی اگه طرفشو بخواد زمین و زمان بهم ...

پسر خالم هم همینو بهم میگه ، میگه اون لیاقتتو نداره ولی نمیتونم اینو قبول کنم چون دختر خیلی خوبیه و منم واقعا دوسش دارم، هیچوقت توی زندگیم چنین حسی رو به هیچکسی نداشتم ، سن هیچکدوممون هم کم نیست که بگم از رو هوا و هوس بوده ، اما حتی دستمون هم به همدیگه نخورده اصلا

🌛🌌

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پسر خالم هم همینو بهم میگه ، میگه اون لیاقتتو نداره ولی نمیتونم اینو قبول کنم چون دختر خیلی خوبیه و ...

وقتی با قاطعیت گفته نه یعنی اینکه نمیخواد و این وسط حس تو بیشتره تا اون واسه همین اون خیلی راحت از تو گذشت شایدم شخص دیگه ای میخواد واسش بیاد

آلان میخای حرص بخوری خودتو دیوونه کنی پاشو برو یکی دیگه رو پیدا کن غصه نخور آدما همشون اینجورین سر گ ...

سرگرمی؟؟ مگه من واسه سرگرمی خواستمش که برم دنبال یکی دیگه؟؟ من از اوناش نیستم که بگم این نشد یکی دیگه؛ یا همین یا بازم همین

🌛🌌

وقتی با قاطعیت گفته نه یعنی اینکه نمیخواد و این وسط حس تو بیشتره تا اون واسه همین اون خیلی راحت از ت ...

پای شخص دیگه ای وسط نیس، چون یکی از همون چیزایی که توضیحش ندادم اینه که مدتی هس از نامزد دو ماهش طلاق گرفته، فکر میکنه منم میشم یکی مث همون نامزدش و اذیتش میکنم

🌛🌌

پای شخص دیگه ای وسط نیس، چون یکی از همون چیزایی که توضیحش ندادم اینه که مدتی هس از نامزد دو ماهش طلا ...

اهاااا پس میتونی حضوری باهاش حرف بزنی شاید نظرش عوض شد چون الان ترومای زیادی داره تحمل میکنه