2777
2789
عنوان

خیانت

229 بازدید | 19 پست

من از همسر سابقم به علت خیانت جدا شدم و الان مجدد ازدواج کردم همسرم یه ازدواج ناموفق داشت خداروشکر پسر خیلی خوبیه با خودم میگم چرا زنش ولش کرد فقط تنها چیزی که هست وقتی میریم بیرون میگه اینو نگاه چجوری مثلا همه جاشو انداخت بیرون و.... نمیدونم بابت سن پایینش یا چشم چرون همش فوبیا دارم که اینم بهم خیانت کن به نظرتون این رفتارش طبیعی یا اینم خیانتکار لطفا حقیقت رو بگین

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فرض کن هستش

میخوای جدابشی؟!

مردیکه گوه درخواست بدی ننه ات روسگ میاد......من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.بددهن نیستم مگربه حق

برو بابا وسط امتحان دینی فردای ما میای تاپیک خیانت میزنی بیا بدبختی ما رو ببین فردا امتحان دینی داری ...

شما بعداً که افتادی توی جریان زندگی برای این حرف ها و این روزهات میخندی !😂🤦

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

اره جدا میشم

بعدی هم همینه

مطمئن باش

مردیکه گوه درخواست بدی ننه ات روسگ میاد......من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.بددهن نیستم مگربه حق

حاضرم صد تا خیانت و طلاق و دعوا با مادر شوهر ببینم ولی امتجان دینی فردا رو نداشته باشم😭😭

خدا نکنه

خب از قبل میخوندی

تا بوده دینی درس سختیه نمیشه یه شبه جمعش کرد

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

به نظر من اگر در ابن حده . ببخشید خاله زنکه

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

برو بابا وسط امتحان دینی فردای ما میای تاپیک خیانت میزنی بیا بدبختی ما رو ببین فردا امتحان دینی داری ...

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا