2777
2789
عنوان

خیانت

136 بازدید | 19 پست

من از همسر سابقم به علت خیانت جدا شدم و الان مجدد ازدواج کردم همسرم یه ازدواج ناموفق داشت خداروشکر پسر خیلی خوبیه با خودم میگم چرا زنش ولش کرد فقط تنها چیزی که هست وقتی میریم بیرون میگه اینو نگاه چجوری مثلا همه جاشو انداخت بیرون و.... نمیدونم بابت سن پایینش یا چشم چرون همش فوبیا دارم که اینم بهم خیانت کن به نظرتون این رفتارش طبیعی یا اینم خیانتکار لطفا حقیقت رو بگین

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حاضرم صد تا خیانت و طلاق و دعوا با مادر شوهر ببینم ولی امتجان دینی فردا رو نداشته باشم😭😭

خدا نکنه

خب از قبل میخوندی

تا بوده دینی درس سختیه نمیشه یه شبه جمعش کرد

این که محتوای فکری وقضاوتمون راجع به افراد با احساساتی شدن تغییر میکنه و بین سفید و سیاه هیچ رنگ ديگه ای قائل نیستیم خيلی خيلی جای نگرانی داره ما آدم های معمولی هممون طیف هایی از خاکستری هستیم اندکی از افراد متمایل به نقره ای و اندکی از افراد متمایل به آنتراسیت و اکثريت جامعه بین این دو طیف هستیم .. . . .... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

به نظر من اگر در ابن حده . ببخشید خاله زنکه

این که محتوای فکری وقضاوتمون راجع به افراد با احساساتی شدن تغییر میکنه و بین سفید و سیاه هیچ رنگ ديگه ای قائل نیستیم خيلی خيلی جای نگرانی داره ما آدم های معمولی هممون طیف هایی از خاکستری هستیم اندکی از افراد متمایل به نقره ای و اندکی از افراد متمایل به آنتراسیت و اکثريت جامعه بین این دو طیف هستیم .. . . .... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

برو بابا وسط امتحان دینی فردای ما میای تاپیک خیانت میزنی بیا بدبختی ما رو ببین فردا امتحان دینی داری ...

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.