2777
2789
عنوان

کمک کمک همگی بیاین

59 بازدید | 12 پست

بچه ها من وقتی عکس یکی(کراشم) رو میبینم تپش قلب شدید میگیرم و اصلا استرس و اظطراب خیلی بدی سراقم میاد قلبم میاد تو دهنم دستام می لرزه و دست و پاهام یخ میشه بعد مثلا دو روز پیش ازش خبر اومد که داره میاد کافه ما هم با دوستام نشسته بودیم بعد دست و پام یخ کرد رفیقم مجبور شد برام آب بخره و اینا بعد اصلا یه جوریم

وای چه بد

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

متوجه نشدم عزیزم منظورتونو

میگم آروم باش اون فقط ی کراش سادس

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

آخی...:)

منم یکی و یواشکی دوست داشتم وقتی از دور حتی میدیدمش اینطور بودم و میخواستم بنا به دلایلی محبتش تو دلم و فراموش کنم ولی فکر میکردم تا آخر عمرمم نشه

ولی بعد چهارسال فراموشش کردم اون هیچی نفهمید

الان از کنارمم رد بشه انگار یه غریبه رد شده هیچ حسی ندارم

به نظرم اولشه بخاطر همین اینطوری😁

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨

آخی...:) منم یکی و یواشکی دوست داشتم وقتی از دور حتی میدیدمش اینطور بودم و میخواستم بنا به دلایلی مح ...

از قبل عاشورا درگیرشم بعد خودشم میدونه ولی فعلا خبری نیستش

آخی...:) منم یکی و یواشکی دوست داشتم وقتی از دور حتی میدیدمش اینطور بودم و میخواستم بنا به دلایلی مح ...

منم مثلا بهش فکر میکنم اصلا خبری ازش نیس میام که یکم خودمو از این موضوع دور کنم یهو یا میبینمش یا پیام میده