سلام بچه ها کسی درباره tpo میدونه خواهرم ازمایش داده چن بارم سقط داشت ک هیچ دلیلی معلوم نشده امروز جوابشو گرفتیم tpoکه باید بین 0تا۳۴باشه واسه خواهر من ۱۲۴.۳
تو گوگل زدم چیز خاصی نیومد میدونم ک با تیرویید سرکار داره ....انقد بالا خطرناکه یعنی
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
۱۲۴، که زیاد بالا نیس....منم tpo بالا دارم...احتمالا باید از بارداری بعدی کورتون استفاده کنن
نمیدونم والا اینو دیگه نمیدونستیم چیه ....خدا کنه حل بشه بخدا انقد دکتر رفتن
من بالای ۱۰۰۰ام اره باید دارو بخوره سقط جنین میاره
ببخشید میدونید CD16 این برای چیه اخه اینم انگار بین ۵تا ۱۹باشه واسه خواهرم ۳
[QUOTE=61177476]نمیدونم والا اینو دیگه نمیدونستیم چیه ....خدا کنه حل بشه بخدا انقد دکتر رفتن [/ ...
ب امید خدا ...ان شالله ب حق همین شبا عزیز همه حاجتشونو بگیرن