2777
2789
عنوان

ازمایش tpo

208 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها کسی درباره tpo میدونه خواهرم ازمایش داده چن بارم سقط داشت ک هیچ دلیلی معلوم نشده امروز جوابشو گرفتیم tpoکه باید بین 0تا۳۴باشه واسه خواهر من ۱۲۴.۳

تو گوگل زدم چیز خاصی نیومد میدونم ک با تیرویید سرکار داره ....انقد بالا خطرناکه یعنی

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
من بالای ۱۰۰۰ام اره باید دارو بخوره سقط جنین میاره

واقعا توروخدا ...خدا کنه بخاطر همین باشه حداقل علتش معلوم بشه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۲۴، که زیاد بالا نیس....منم tpo بالا دارم...احتمالا باید از بارداری بعدی کورتون استفاده کنن

نمیدونم والا اینو دیگه نمیدونستیم چیه ....خدا کنه حل بشه بخدا انقد دکتر رفتن 

من بالای ۱۰۰۰ام اره باید دارو بخوره سقط جنین میاره

ببخشید میدونید CD16 این برای چیه اخه اینم انگار بین ۵تا ۱۹باشه واسه خواهرم ۳

[QUOTE=61177476]نمیدونم والا اینو دیگه نمیدونستیم چیه ....خدا کنه حل بشه بخدا انقد دکتر رفتن [/QUOTE

نه عزیزم اصلا نگران نباش،خداروشکر زیاد بالا نیس،مال  من ۲۶۴ هس

خداروشکر علت سقط رو فهمیدین که اینم درمان داره

[QUOTE=61177476]نمیدونم والا اینو دیگه نمیدونستیم چیه ....خدا کنه حل بشه بخدا انقد دکتر رفتن [/ ...

ب امید خدا ...ان شالله ب حق همین شبا عزیز همه حاجتشونو بگیرن 

واقعا توروخدا ...خدا کنه بخاطر همین باشه حداقل علتش معلوم بشه 

اره ازهمینه تحت نظر دکتر غددباشه

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....