2777
2789
عنوان

توبه کردم

36 بازدید | 2 پست

سلام منیک سالی بود که صب بیدارمیشدم تپش قلب میگرفتم بدون هیچ دلیلی اینقدر شدید بود که ساعت ۴صب بیدار میشدم صدای قلبمو میشنیدم و دیگه نمیتونستم بخوابم سه سال بود که خیلی گناه میکردم وحتی توفیق یه فرستادن صلوات هم نداشتم ولی یک اتفاقی برام افتاد توبه کردم البته که هنوزم خیلی ایراد دارم ولی دارم تلاشمو میکنم و نمازمو شروع کردم از روزی که توبه کردم و هنوزیک سالم نشده سه تا از بزرگ ترین خواسته هام رسیدم من اصلا برای اینا هیچ برنامه ای نریخته بودم یک دفعه برام درست شد بدون هیچ برنامه ریزی جدا ازاون حالم خیلی خوب شد و اون تپش قلب رو دیگه ندارم و راحت میخوابم به شما میگم اگه دوست دارین به بقیه هم بگین

یک سری چیزایی که دوباره منو به مسیر درست برگردوند

وضو قبل از خواب و بعد از بیدارشدن

خوندن توحید و یک صلوات بعد از هر نماز و قبل خواب

چله زیارت عاشورا

چله دعای عهد

چله سوره واقعه

مستند شنود

آنسوی مرگ

سه دقیقه در قیامت

روزی یک صفحه یا دوصفحه قرآن با ترجمه وبا توجه

هر کار بدی که انجام دادین و سریع یادداشت کنین یک هفته یا حتی یک ماه هر چیز بدی که انجام دادین بعد از یک هفته شروع کنیید یدونه یدونه روی خودتون کار کنید اون اخلاقای بد رو حذف کنید خیلی سخته ولی میشه ممکنه یه چیزی باشه که یک ماه طول بکشه هیچ ایرادی نداره

نماز رو با توجه بخونید معانی آیات رو یاد بگیرین هم زمان که دارین عربی. اونو میخونید معنیش رو توی ذهنتون قلبتون بیارین مثلا سبحان الله میگین توی ذهنتون بگین پاک و منزه است خدا

حق الناس هایی که به گردنتون هست یاادتون میاد رو برین و بدین.

و اینکه شروع کنید از دوست و فامیل حلالیت بطلبید پدرو مادر و فراموش نکنید مادر و پدر هم توی دنیا هم آخرت خیلی به داد آدم میرسن هر چقد میتونیم کمک کنیم خدمت به همه خصوصا خانواده

همین کارای ساده منو دوباره برگردوند و الان خوش حالم میدونم راهم درسته واقعا وقتی خدا تو زندگی آدم هست اصلا یه چیز دیگس که فقط باید بچشین

خدا کنه که همیشه تو این راه بمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.