2777
2789
عنوان

دینی تامامممم

170 بازدید | 24 پست

💃💃💃💃💃

با گریه، دلتنگی، پشیمونی، خستگی و... خوندم ولی خوندم با کمک خدا تموم شد بالاخرهه

هوراااااااا

توجه توجه توجه، این کاربری از تاریخ 405/4/15 به من تعلق گرفت از توجه شما متشکرم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بودم تازه الان میخواستم شروع کنمیادش بخیر دوسال پیش...😂

دوروزه بکوب میخونم به خدا بعضی خطاشو با گریه خوندم بالش گذاشتم دهنم داد زدم اونقدر سخت بود برام 😭🤭

توجه توجه توجه، این کاربری از تاریخ 405/4/15 به من تعلق گرفت از توجه شما متشکرم.

آفرین عزییییزم 😍😍🥰🥰🥰ایشالا فردا همتون بهترین نتیجه رو بگیرید

قربونت عزیزم❤️❤️❤️

منم همیشه صبح امتحانی بودم و هستم

نهایی نمیشه اینطور خوند یعنی اینطور بخونی 11،12 میگیری

دوروزه بکوب میخونم به خدا بعضی خطاشو با گریه خوندم بالش گذاشتم دهنم داد زدم اونقدر سخت بود برام 😭🤭

دینی که راحت ترین درس بود واسم

من سر فلسفه و جامعه شناسی خیلی حرص میخوردم و نمیرفت تو مغزم😅

فاتیماه هستم✌️

من همینطوری نهایی خوندم اختصاصی گند زدم ولی عمومی هام ۱۹.۵ و ۱۹.۷۵ شد

الان چی میخونی

دینی که راحت ترین درس بود واسممن سر فلسفه و جامعه شناسی خیلی حرص میخوردم و نمیرفت تو مغزم😅

من تجربیم راستش یه مدتی بود درس نمیخوندم مثلا یه هفته اینا هست شروع کردم خیلی درد داشت بکوب 10،11 ساعت خوندن

من تجربیم راستش یه مدتی بود درس نمیخوندم مثلا یه هفته اینا هست شروع کردم خیلی درد داشت بکوب 10،11 سا ...

خب آره دینی برای بچه های ریاضی و تجربی خیلی سنگینه

آره میدونم چی میگی حتما فکر میکردند مجازی میشه که آخرش هم نشد و... یکم از درس دور شدین بچه های نهایی

فاتیماه هستم✌️

والا ارزوی خیلیا هستی 💪 خودتو کم نبین ❤️ بعد تموم شدن هم میتونی لیسانس به پزشکی بدی 👩🏻⚕️