2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تعویق بشه چی میشه

بابا بخونید برید امتحان بدین راحت بشید نصف تابستونتون رفت

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

تعویق بشه چی میشه بابا بخونید برید امتحان بدین راحت بشید نصف تابستونتون رفت

شما نهایی دارید؟😑

بهترین راه برای جلوگیری از فرار یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

شما نهایی دارید؟😑

نه ولی برای شما ناراحت میشم انقدر فکرتونو درگیر کرده

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

نه ولی برای شما ناراحت میشم انقدر فکرتونو درگیر کرده

ممنون ولی باید تعویق میخورد که نکردن مخصوصا ماها که جنوبیم خیلی گناه داریم اینجا رو میزنن ولی اونا براشون مهم نیس

بهترین راه برای جلوگیری از فرار یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

ممنون ولی باید تعویق میخورد که نکردن مخصوصا ماها که جنوبیم خیلی گناه داریم اینجا رو میزنن ولی اونا ب ...

آهان جنوبی حق دارید استرس داشته باشید ولی هیچ کاری نمیکنن نگران نباش