2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

185 بازدید | 36 پست

یکم طولانیه اما لطفا بخونین🥺

یکی از پسرای فامیل که دو سال از من کوچیکتر بود و من باهاش بزرگ شده بودم و نسبت خیلی نزدیکی بهم داشت ، منو از بچگی دوست داشت منم خیلی دوستش داشتم اما دقیق مثل برادر کوچیکم( به لحاظ ظاهری هم شبیه برادر کوچیکترمه) و یه جورایی حس مادری هم بهش داشتم .

این چندین سال یه جورایی میفهموند به من که منو دوست داره مثلا دخترای فامیلو واسطه میکرد که بیان بگن یا وسط جمع همش حواسش به من بود جوری که صدای همه رو در میاورد و منم اصلا جدیش نمیگرفتم میگفتم این فقط یه بچه اس ، هنوز هیچی سرش نمیشه از عشق و عاشقی و خلاصه نظر نه خودمو بهش میرسوندم اما بازم هیچ وقت نه باهاش بد رفتار کردم نه بی احترامی چون هم دوستش داشتم مثل داداش کوچولوم

تا اینکه عید امسال اومد پیش برادر کوچیکم که ازش ۴ سال کوچیکتره و بهش اعتراف کرد من خواهرتو دوست دارمو و فلان و عشق بچگیمه و نظرشو بپرس و اگه رد کنه من خودمو می.کشم و تحمل دیدنشو با کسی رو ندارمو، هر جوری بخواد خودمو تغییر میدم و هر کاری بخواد میکنم و ...

منم واقعا ناراحت شدم که اومده به برادر من که تو سن بلوغه و حساس و غیرتیه همچین حرفایی زده به داداشم گفتم بهش بگه که تو مثل برادر کوچیک منی و فامیلی و همچنین ازم کوچیکتری اصلا امکان نداره چیزی کمتر با بیشتر از فامیل تو رو ببینم و واسه اینکه بهش نشون بدم تهدید به م.رگ رو من اثر نداره و این فکر احمقانه اش رو از سرش بیرون کنم گفتم که اگه میخوای خودتو بکشی همین الان بکش چون من از آدمی که جنبه نه شنیدن نداره و میخواد خودشو بکشه بدم میاد و به داداشم اصرار کردم که اصلا و ابدا باهاش بد رفتاری نکنه و حرف بد نزنه

داداشم بهش گفته بود اونم اصرار کرده بود اما در نهایت گفته بود من تا ابد توی قلبم دوستش دارم و دیگه هیچ حرفی نمیزنم که ناراحت شه

مامان منم که خبر دار شد رفت به خواهر بزرگترش گفت که چه حرفایی میزده و دیگه نباید پشت سر من حرف بزنه و اینا

و الان ۷ روزه که این پسر مرده 🖤🥺 خوابید و بیدار نشد

من همش حس میکنم من کشتمش ،مرگش خود.کشی نبوده اما حس میکنم من زندگیشو ازش دزدیدم

نظر شما چیه ؟ باید چیکار میکردم ؟

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀

الکی نگو جدی جدی مرد؟

انشالله که فیک باشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی نگو جدی جدی مرد؟انشالله که فیک باشه

بخدا مرد

جوون ۲۰ ساله

دارم میمیرم حس میکنم برادر کوچیکمو از دست دادم

ولی از طرفی میگم من کش.تمش

اما باید چیکار میکردم ؟

بخدا دارم روانی میشم

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀

خب چطور فوت کرد توضیح بده تا جوابتو بدم

((((((اااقااااا هستم )))))))معشوق انچنان که تو باشی دیده روزگار. عاشق چو من هنوز به دنیا نیامدست.(این شعر را نوشتم به دلتنگی . ندیدم یک رفیق یک رنگی )((((غافل دادیم دل دستت مرا یاد و تو را فراموش)))

باور نکردمینی خودشو کشت؟

نه جواب کالبد شکافیش هنوز نیومده اما ایست قلبی کرده تو خواب

قبلشم واکنش آلرژیک نشون داده احتمالا شوک انافیلاکسی بوده

چرافوت شد

اخی عمرش ب دنیانبود

طفلی ماراحت شدم روحش درارامش باشه

شمام خودتوناراحت نکن اگ خودکشی نبوده قسمتش این بوده تواین سن

اگ حودکشی کرده بودبخاطرشمااون موقع حقداشی عذاب وجدان بگیری اماالان نه فقط ناراحتی چون اونجوری ردش کردی الان حس مسئولیت گرفی زمان خودش درست میکنه همه چیو

فقط چرافوت شدن

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

نه جواب کالبد شکافیش هنوز نیومده اما ایست قلبی کرده تو خواب قبلشم واکنش آلرژیک نشون داده احتمالا شوک ...

ای باباچقد ناراحت کننده

چشم بد دور ک دیوانه ی لبخند توام،تو مرا در دل صدحادثه میخندانی🫀

بخدا مرد جوون ۲۰ ساله دارم میمیرم حس میکنم برادر کوچیکمو از دست دادم ولی از طرفی میگم من کش.تمش اما ...

بیچاره دلم براش سوخت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نه تو نکشتیش که خودتو ناراحت نکن

روزی صد بار میگم اگه با اون جمله ی " اگه میخوای خودتو بکشی همین الان بکش چون من از آدمی که جنبه ی نه شنیدن نداره بدم میاد" انگیزه ی زندگیشو گرفته باشم چی

آخه فقط میخواستم بهش نشون بدم تهدید به مرگ کارساز نیست و بلایی سر خودش نیاره

چیکار باید میکردم😭

خب چطور فوت کرد توضیح بده تا جوابتو بدم

شب خوابید صبح بیدار نشد

قبل خواب واکنش آلرژیک نشون داده بوده اما دکتر نرفته

ایست قلبی ولی هنوز معلوم نیست چون جواب کالبد شکافیش نیومده