2777
2789
عنوان

وسواس فکری

160 بازدید | 20 پست

سلام من دو ساله وسواس فکری دارم و الان چند ماهه به نفس کشیدنم موقع خوابیدن فکر میکنم و از حالت غیر ارادی به ارادی تبدیل میشه 😭هر چی هم میخوام حواسم و پرت کنم نمیتونم تو اینترنت هم سرچ کردم اما فایده نداشت . هر وقت فکر میکنم تنفسم ارادی میشه و حس خفگی میکنم آیا این کار خطرناکه میترسم خفه بشم ☹️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من یه تایم کوتاهی این مدلی شدم

تنها راهش اینه بهش فکر نکنی

باید حواست رو پرت کنی

موقع خواب این افکار بیشتر میشه

موسیقی گوش بده فیلم ببین نقاشی کن خودت رو سرگرم و مشغول کن

روانپزشک مراجعه کنید و دارو مصرف کنید

یا تعدیل مزاج انجام بدید در طب سنتی یا اسلامی

نگران نباشید به لطف خدا درمان داره

فکرنکنید دارو بخورید بازم بی فایده هست . راهکاری مصرف دارو هست

برید پشت روانپزشک وسواس فکری شدید راهش فقط داروئه، با راهکار های اینترنتی آدم فقط بدتر میشه

آخه ۱۵ سالمه و متاسفانه دارو عوارض داره خیلی میخوام با یه روش غیر دارویی باشه

سلام

اگر این مشکل واقعاً از وسواس فکری روی تنفس باشه، هدف این نیست که «دیگه به تنفست فکر نکنی»، بلکه اینه که مغزت یاد بگیره فکر کردن به تنفس خطرناک نیست. هرچی بیشتر بخوای این فکر رو از ذهنت بیرون کنی، معمولاً وسواس قویتر میشه.

چند تا راهکار:

با فکر نجنگ. هر وقت حواست رفت سمت تنفست، به جای اینکه بگی «نباید بهش فکر کنم»، به خودت بگو:

«باشه، ذهنم دوباره گیر تنفسم افتاده؛ اشکالی نداره.»

بذار اون حس باشه. مدام چک نکن که «الان دارم خودکار نفس میکشم یا ارادی؟» همین چک کردن، وسواس رو زنده نگه میداره.

دنبال اطمینان نگرد. مدام توی اینترنت سرچ نکن یا از بقیه نپرس که «چیزی نمیشه؟» این کار شاید چند دقیقه آرومت کنه، ولی بعدش وسواس دوباره برمیگرده.

به کارت ادامه بده. حتی اگه احساس کردی تنفست ارادی شده، سعی کن به کاری که داشتی انجام میدادی برگردی. لازم نیست صبر کنی تا اون حس کاملاً از بین بره.

اگه مدت زیادیه درگیرشی، حتماً پیش روانشناس یا روانپزشک برو. این نوع وسواس با درمان، مخصوصاً درمان شناختیرفتاری (ERP)، توی خیلی از آدمها خیلی بهتر میشه و اگه لازم باشه، دارو هم میتونه کمککننده باشه.

و یه نکتهٔ مهم: خیلیها دقیقاً همین وسواس رو تجربه میکنن؛ بعضیا روی تنفس، بعضیا روی پلک زدن، بعضیا روی بلع یا ضربان قلب. این یعنی تنها نیستی و خوشبختانه این مشکل قابل درمانه.