2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 60 پست
اخ اخ علائم منم سیته بود...گفتم دارم پریود میشم درد میکنه ...هفته بعد قطع شد‌..زیر دلم عین پریودی در ...

مبگن اینجور بچه هایی خیلی باهوشن 😄

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبگن اینجور بچه هایی خیلی باهوشن 😄

انشالله ...فعلا که داره از مغزم تغدیه میکنه...من خیلی ترو فرز بودم الان حوصله ندارم دو خط قران بخونم

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
اخ اخ علائم منم سیته بود...گفتم دارم پریود میشم درد میکنه ...هفته بعد قطع شد‌..زیر دلم عین پریودی در ...

بخدا اول که که عقب انداختم هیچ حسی نداشتم حتی سینه درد ولی کم کم درد گرفتو که بعد از ۱۲روز رفتم آز که منفی بود تا الان که۱۸ روزه عقب انداختم

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
ده رور عقب انداختم ...۱۳ روز بعد از دادم فکر کنم 

خب پس من منفیه ۱۸روزه روز ۱۲آز دادم

نه گفت منفیه برای من ...بالای ۵۰ بارداریه ..حتی سونو دادم گفت هیچ ساک بارداری وحود نداره 

بالاخره شما مشکوک بودی به بارداری نه من که بتا ۱بوده

بخدا اول که که عقب انداختم هیچ حسی نداشتم حتی سینه درد ولی کم کم درد گرفتو که بعد از ۱۲روز رفتم آز ک ...

دوستم بهش اصلا فکر نکن ...من اصلا الان نی نی نمیخواستم ...خدا بخواد یه جوری میراره تو دامنت که اصلا متوجه نمیشی ..فقط بسپار به بالا سری ...از خدا میخوام هرجی برات خوبه اتفاق بیوفته برلت و دلت شاد بشه ...صبر کن و نگران پریودی نباش ....فقط فقط فقط از خدا بخواه ...حتما اخر دعاهات بگو هرچی به صلاحمه

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
دوستم بهش اصلا فکر نکن ...من اصلا الان نی نی نمیخواستم ...خدا بخواد یه جوری میراره تو دامنت که اصلا ...

اخه میترسم میگم نکنه مشکلی برام پیش اومده باشه چون سیکلام منظم بود اقدام که کردم اینجوری شدم

مرسی عزیز دلم