2777
2789
عنوان

شستن نوزاد

547 بازدید | 60 پست

سلام

نوزاد من تقریبا چهار ماهش هست من وقتی کوچیکتر بود وقتی مدفوع میمرد روزی ی بار با شوهرم میشتسمش تو لگن

چون روشوییمون جوریه نمیشه شست وبعد بچه هم خیلی ریزه میزه بود میترسیدم از دستم بیفته

بعد چون کولیک داشت من ب ای اینکه بیشتر دل درد نشه با آب و پنبه پاکش میکردم کامل بعصی وقتا هم دستمال مرطوب میزدم بعد دوباره با آب وپنبه تمیزش میکنم و بعد خشکش میکنم

چون هوا سرد بود وجا درست حسابی نبود زیر آب نمیبردم یعنی تنهایی میترسیدم تا الان روشم اینجوری بوده البته حسابی پاکش میکردم بعدم کرم میزدم بعصی وقتا

یعنی روشم اشتباه بوده تا الان؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خوبه دیگه

هوا بهتر شد ببر بشورش روزی یکی دوبار

رسانه یه کاری کرده به جای اینکه ما طلبکار باشیم از ملتی که نمیفهمن، اونا از ما طلبکارن و فحش میدن. 😏 به جای اینکه ما شاکی باشیم از دروغ هاشون و بی سند و مدرک حرف زدنشون، از بی سوادیشون، از انتخابهای غلطشون، محکومیم و باید جواب پس بدیم. 🫤 به جای اینکه ما بگیم چرا حرف رسانه دشمن رو باور میکنی، اونا میگن چرا حقیقت رو باور میکنی 🙄 به جای اینکه ما شاکی باشیم به خاطر از دست دادن عزیزای قشنگمون، اونا شاکی ان از حادثه تلخی که خودشون رقم زدن 💔 جای اینکه منطقی حرف بزنن، فقط فحش و توهین بلدن 🤬 نه ایدئولوژی دارن نه تفکر سیاسی واحد 🤡 اونم درمقابل تفکری که زمان خودش کلی اندیشمند و نویسنده و کتابخون داشته و هنوزم داره 📕 ولی ماه پشت ابر نمیمونه، هوچیگری و کولی بازی بالاخره رسوا میشه و علم و دین و عقل پیروزه... 😉

آره طفلی همیشه تو میکروب آلودگی بوده

شده بزنین تو وان یا تشت پر آب بشور بچه رو

از الان با غسل غسل التماسی ام آشنا میشه

خرم آنکس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است 🌺

بشوری خیلی بهتره اما خب همون روزی یبار چون پهلوهاش سرما میخوره

وقتی مجبور بودم حوله رو شوفاژ میزاشتیم گرم بشه ابم ولرم میشستیم زود حوله رم میپیچیدیم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

وقتی شرایطش نبود چی میشه کرد الان دیگه بزرگ شده ببر قشنگ روزی ی باز حمومش بده هربار پی پی کزد بشورش

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

آره طفلی همیشه تو میکروب آلودگی بودهشده بزنین تو وان یا تشت پر آب بشور بچه رو از الان با غسل غسل ا ...

نه من همیشه کامل پاکش میکردم کدوم آلودگی آخه بعد مدفوع سریع میبردم پاک میکردم حتی به چند دقیقه نمیرسید جیش هم هر 2 تا سه ساعت عوض میکرذم

نه عزیزم منم دخترم خیلی ریز بود ۲کیلو بود دنیا اومد میترسیدم ببرم زیر آب از دستم بیوفته با آب و پنبه پاک میکردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد

الان برا پسرم هم دو ماهشه روزی یک بار میشورم روشوییمون شیرش کوتاهه منم لگن میارم تو خونه میشورم

وقتی شرایطش نبود چی میشه کرد الان دیگه بزرگ شده ببر قشنگ روزی ی باز حمومش بده هربار پی پی کزد بشورش

آره الان دیگ میتونم ببرم بشورمش بهتر راه افتادم اونوقت دست تنها بودم خیلی میترسیدم

هر روز لازم نیست بچه رو حمومش کنی هوا سرده

ولی وقتی خودش رو کثیف میکنه میتونی اول با پنبه و آب تمیزش کنی بعد ببری داخل حموم شیر پایین رو باز کنی و پاهاشو بشوری

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست