نالا مدیر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 60 پست سلام دوستان من ۱۸روزه عقب انداختم تقریبا ۵روز پیش هم آز دادم منفی بود زعفران دارچین هرچی میخورم پریود نمیشمخاستم ببینم جواب آز منفی باشه دیگه قطعا بارداری نیستم؟ خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏 1397/03/17 | 13:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahra25 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 5028 اخه میترسم میگم نکنه مشکلی برام پیش اومده باشه چون سیکلام منظم بود اقدام که کردم اینجوری شدم مرسی ع ... پس انشالله به امید خدا لانه گزینیه .... تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 پس انشالله به امید خدا لانه گزینیه .... خب لانه گزینی چند قطره خون مگه نیست؟، خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
sahra25 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 5028 خب لانه گزینی چند قطره خون مگه نیست؟، ...من اصلا هیچی نداشتم ..تو ادمها فرق میکنه تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 ...من اصلا هیچی نداشتم ..تو ادمها فرق میکنه گیج شدم همش میگم نکنه اصلا پریود نشم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
sahra25 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 5028 گیج شدم همش میگم نکنه اصلا پریود نشم منماینطور بودم ..بهش میگفتم اولین باره ارزومه خون ببینم😂بهش فکر نکن ..چیزی ام نخور ...توکلت به صاحبش باشه .. تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 منماینطور بودم ..بهش میگفتم اولین باره ارزومه خون ببینم😂 بهش فکر نکن ..چیزی ام نخور ...توکلت به ص ... کلا استرسیم نه به قبلش میگفتم خدایا پریود نشم از وقتی آز دادم میگم ای خدا چرا نمیشم پسمرسی عزیزم واسه راهنماییت خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
sahra25 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 5028 کلا استرسیم نه به قبلش میگفتم خدایا پریود نشم از وقتی آز دادم میگم ای خدا چرا نمیشم پس مرسی عزیزم و ... فداتشم ..استرس خودش باعث پریود نشدن و اینا ام میشه تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 فداتشم ..استرس خودش باعث پریود نشدن و اینا ام میشه اره میدونم من کلا استرسیم خیلی خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
sahra25 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 5028 اره میدونم من کلا استرسیم خیلی منم😓ولی خودمو زدم به بی خیالی کامل ...دارم تمرین میکنم ..اهمیت نمیدم به خیلی چیزا تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 منم😓 ولی خودمو زدم به بی خیالی کامل ...دارم تمرین میکنم ..اهمیت نمیدم به خیلی چیزا منم دیگه باید بیخیال باشم چپن ارزش ندارخ خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
sahra25 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 5028 منم دیگه باید بیخیال باشم چپن ارزش ندارخ افرین ...دقیقا همینطوره...تازه زودم پیر میشیم استرس بگیریم تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 افرین ...دقیقا همینطوره...تازه زودم پیر میشیم استرس بگیریم اره والا باید با خودمون کار کنیم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
sahra25 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 5028 نالا الان یهو برگه ازمایش قبلیم و دیدم ..بتام نیم بوده عشقم من اشتباه خونده بودم ... تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
sahra25 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 5028 بالاخره شما مشکوک بودی به بارداری نه من که بتا ۱بوده 👩👩👩 تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 نالا الان یهو برگه ازمایش قبلیم و دیدم ..بتام نیم بوده عشقم من اشتباه خونده بودم ... جدی میگی عزیزم نیم؟؟؟یعنی۲۵نبوده؟؟چطوری میشه اخه آز منفی نشون بده خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏