2777
2789
من هدفم کلا لاغری بود که این سه سینه هام سه سایز کم شدن رژیمم گرفتم ۱۰۵بود سایزم پیاده روی و دوچرخه ...

اها ن من لاغرم خودم دیگ جا برا لاغری ندارم

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هشتا پنج که خوبه اصلا دکتر این سایز و عمل نمیکنه منو عمل میکرد که خودم با ورزش کوچیک کردم شدم نود

خب اخه ۸۵هستم ولی ازاینورواونورمیزنه بیرون عه فک کنم صدباشم😢نمیدونم چیکارکنم اصلافرم ندارن خیلی حالم بده هرلباسی میخام بخرم بخاطرسایزسینه هام اندازه نمیشه هی بایدلباس گشادبگیرموباشال بپوشنم 😔😔😔

😂😂😂😂😂😂😂خیلی بده اینجوری

بچشو دیگه نمیدونم چجوری شیر میداد حالا😆

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
خب اخه ۸۵هستم ولی ازاینورواونورمیزنه بیرون عه فک کنم صدباشم😢نمیدونم چیکارکنم اصلافرم ندارن خیلی حال ...

هیکل خودت ریزه یا درشت؟

مثلا من سینم زیاد بزرگ نیستا ولی چون ریزنقشم سینم خودشو نشون میده

هیکل خودت ریزه یا درشت؟ مثلا من سینم زیاد بزرگ نیستا ولی چون ریزنقشم سینم خودشو نشون میده

درشتم۶۱کیلوام ولی فک کنم نصف وزنمواین گرفتن😢خسته شدم واقعادیگه نمیتونم بهم راهکاربدین 

درشتم۶۱کیلوام ولی فک کنم نصف وزنمواین گرفتن😢خسته شدم واقعادیگه نمیتونم بهم راهکاربدین 

ورزش کن برو باشگاهی جایی از مربی کمک بگیر

ورزش کن برو باشگاهی جایی از مربی کمک بگیر

خیلی ورزش کردم نتیجه نگرفتم 😔ازبدنسازی تاایروبیکوشنا ولی هیچی همونقده گفتم بینم کسی میدونه قیمت دقیق جراحی چنده

۸۵😢

85 ک عدد مقدسه، عمل چرا گلم؟! خخخ

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)