2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسودن    

😂😂😂

ولی واقعا کوچیک خوبه چیه اخه دو کیلو گوشت آویزون شده

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
هشتا پنج که خوبه اصلا دکتر این سایز و عمل نمیکنه منو عمل میکرد که خودم با ورزش کوچیک کردم شدم نود

خب ورزشارو ب مام یاد بده حسود نباش خواهره من

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
خب ورزشارو ب مام یاد بده حسود نباش خواهره من

من هدفم کلا لاغری بود که این سه سینه هام سه سایز کم شدن رژیمم گرفتم ۱۰۵بود سایزم پیاده روی و دوچرخه و رژیم ورزش هوشمنده خودش میدونه چیکارکنه😂

جوش داری پ😂😂

اقا ما یه همکلاسی داشتیم اصن از لباسش هیچی معلوم نبود الانم ک بچه دارم شده باز همون جوشارو داره هیچ تغییری نکرده

اقا ما یه همکلاسی داشتیم اصن از لباسش هیچی معلوم نبود الانم ک بچه دارم شده باز همون جوشارو داره هیچ ...

😂😂😂😂😂😂😂خیلی بده اینجوری

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش