jaksom مدیر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 28 عنوان زنانه | مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 85 پست سلام به همگی میخواستم بدونم هزینه کوچیک کردن سینه چقدره توهرسایتی یه قیمت نوشتن😢کسی تازگیاعمل کرد؟ 1397/03/17 | 11:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جینگیلی_خانم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 3527 بچه ها پروتز چقدر هس قیمتش؟ تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
نازگل۹۶۹۶ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2409 من هدفم کلا لاغری بود که این سه سینه هام سه سایز کم شدن رژیمم گرفتم ۱۰۵بود سایزم پیاده روی و دوچرخه ... اها ن من لاغرم خودم دیگ جا برا لاغری ندارم صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
jaksom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 28 هشتا پنج که خوبه اصلا دکتر این سایز و عمل نمیکنه منو عمل میکرد که خودم با ورزش کوچیک کردم شدم نود خب اخه ۸۵هستم ولی ازاینورواونورمیزنه بیرون عه فک کنم صدباشم😢نمیدونم چیکارکنم اصلافرم ندارن خیلی حالم بده هرلباسی میخام بخرم بخاطرسایزسینه هام اندازه نمیشه هی بایدلباس گشادبگیرموباشال بپوشنم 😔😔😔
نازگل۹۶۹۶ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2409 😂😂😂😂😂😂😂خیلی بده اینجوری بچشو دیگه نمیدونم چجوری شیر میداد حالا😆 صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
نازگل۹۶۹۶ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2409 خب اخه ۸۵هستم ولی ازاینورواونورمیزنه بیرون عه فک کنم صدباشم😢نمیدونم چیکارکنم اصلافرم ندارن خیلی حال ... هیکل خودت ریزه یا درشت؟مثلا من سینم زیاد بزرگ نیستا ولی چون ریزنقشم سینم خودشو نشون میده صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
**خاله_ریزه_و_قاشق_سحر_امیز** عضویت: 1391/10/15 تعداد پست: 28979 اها ن من لاغرم خودم دیگ جا برا لاغری ندارم ورزش مخصوص داره سرچ کن
نازگل۹۶۹۶ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2409 ورزش مخصوص داره سرچ کن ممنون خانومی صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
jaksom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 28 منم سایزم ۸۵ ولی اصلا احساس بزرگی ندارم چون فرم سینه هام شل و افتاده نیست من همش جلوچشمامن😢
jaksom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 28 هیکل خودت ریزه یا درشت؟ مثلا من سینم زیاد بزرگ نیستا ولی چون ریزنقشم سینم خودشو نشون میده درشتم۶۱کیلوام ولی فک کنم نصف وزنمواین گرفتن😢خسته شدم واقعادیگه نمیتونم بهم راهکاربدین
نازگل۹۶۹۶ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2409 درشتم۶۱کیلوام ولی فک کنم نصف وزنمواین گرفتن😢خسته شدم واقعادیگه نمیتونم بهم راهکاربدین ورزش کن برو باشگاهی جایی از مربی کمک بگیر صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
hoorammm عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 866 جوش داری پ😂😂 ینی چی😐 واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺
jaksom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 28 ورزش کن برو باشگاهی جایی از مربی کمک بگیر خیلی ورزش کردم نتیجه نگرفتم 😔ازبدنسازی تاایروبیکوشنا ولی هیچی همونقده گفتم بینم کسی میدونه قیمت دقیق جراحی چنده
jaksom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 28 عزیزم اگ برات سخته عمل کن وگرنه لازم نیست، دو سال پیش دوستم 5 تو ... واقعا؟
tiny_mom عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 1775 ۸۵😢 85 ک عدد مقدسه، عمل چرا گلم؟! خخخ رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)