2777
2789
عنوان

چشم زخم

51 بازدید | 10 پست

بچه ها ما خیلی جلو چشمیم چند وقت پیش رفتم جایی خیلی ازم تعریف شد خدا شاهده اومدم خونه جوری حالم بد شد رفتم بیمارستان تا نصف شب بستری بودم بدون هیچ سابقه ای از مریضی ، حالا چند وقت پیش هم مهمون اوند خونمون سه خانواده ما تازه خونه خریدیم ،بعد از رفتن ایتا یه ساعت نشده بود لباسشویی خراب شد کلی هزینه گذاشت رو دستمون تعمیرش چکار کنم تو رو خدا خسته شدم

نی نی یار تو رو خدا تایید کن

@niniyar

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها راهکاری بلدید برای دفع چشم زخم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله وجود داره باصدقه رفعش کنید سوره ی بقره هم همینطور

چه موقع صدقه بدم یعنی تا کسی رو دیدمیا کسی اومد خونمون صدقه بدم اسپند دود کردنم تاثیر داره به نَظرت

چه موقع صدقه بدم یعنی تا کسی رو دیدمیا کسی اومد خونمون صدقه بدم اسپند دود کردنم تاثیر داره به نَظرت

دوسترن راهکاااار

مهم نیته .

قبل مهمون بعدش ولیییی حتما بده

برا خونه نو گوسفند قربانی میکردی خونریزی خیلی رفع بلا میکنه

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.

من زیاد اعتقاد نداشتم به این چیزا ی بار مادرشوهرم اینا اومدن خونمون شبش ما رفتیم بیرون تصادف کردیم با حال زار برگشتیم خونه لوستر افتاد پایین خرد شد لوستری که ۶ ساله نصب شده بود دقیقا اون شب بی دلیل افتاد

مهم نیته .قبل مهمون بعدش ولیییی حتما بده برا خونه نو گوسفند قربانی میکردی خونریزی خیلی رفع بلا میکنه

والا پول گوسفند نداشتیم مرغ سر بریدیم

من زیاد اعتقاد نداشتم به این چیزا ی بار مادرشوهرم اینا اومدن خونمون شبش ما رفتیم بیرون تصادف کردیم ب ...

منم بخدا اصلا اعتقاد نداشتم ولی چند مورد پیش اومده حس میکنم جلو چشمیم بعد بعضی فامیلا کلی طلا و مول و ماشین خوب اصلا جلو چشمنیستن

2791
2779
2792