میشه یه خلاصم ازش بگی این تاپیکتو تا الن دوبار دیدم کنجکاو شدم
عشق مثلثیییی؟
تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.
🖤دیگر به کاروان شهیدان رسیده ای آخر دعای صبح و شبت مستجاب شد🖤__________________________________________________________❤یاشاسین اذربایجان❤__________________________
خواستم بگم خیلی بی فرهنگ و عقده ای هستید متن تاپیک رو میخونید و فکر میکنید با مزه هستید پست میزارین شما فقط بی فرهنگید همین خواستم بگم رو خودتون کار کنید دیدم اینجوری تربیت شدید فایده نداره😊 abzarek.ir/service-p/msg/4298276 دیگر هیچکس برایم او نمیشود حتی 'خودش'. همین؟همین کمه اقا جان کمه برو بمیر به جهنم ...بیا ناشناس منو بخوابون خوابم نمیبره🤦🏼♀️خیلی درد دارم🤧🥴 پرو هم خودتی!
کدوم بهتره؟ حستون از شخصیت ها بگین ببینم میخوره یا نه
پسره پولدار مخ زن دختر بیجاب فکر کنم از این حسودا باشه ولی خب فیسش اروم و باکلاسه دوتا دخترا شبیه هم هستندیکیشون باید حذف بشه از زندگی پسره باید قیافش وحشی طورباشه