2789
عنوان

عکس📸 📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم تصویر ۳ مناسبهحدس زدم پسره بین دو انتخاب گیر کرده و در اخر با خانم محجبه ازدواج میکنهرقابت ش ...

شک بین دو انتخاب نیست

ولی سوءتفاهم هست

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

فک کنم بازم تغییر کنه

راستشو بگو

دختر سمت چپی نگاره؟؟؟😂

دارم میمیرم از فضولی

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

تصویر ۴❌️

میشه یه خلاصم ازش بگی این تاپیکتو تا الن دوبار دیدم کنجکاو شدم

عشق مثلثیییی؟

تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.

من ندیدمم چیزی

خواستم بگم خیلی بی فرهنگ و عقده ای هستید متن تاپیک رو میخونید و فکر میکنید با مزه هستید پست میزارین شما فقط بی فرهنگید همین خواستم بگم رو خودتون کار کنید دیدم اینجوری تربیت شدید فایده نداره😊 abzarek.ir/service-p/msg/4298276 دیگر هیچکس برایم او نمیشود حتی 'خودش'. همین؟همین کمه اقا جان کمه برو بمیر به جهنم ...بیا ناشناس منو بخوابون خوابم نمیبره🤦🏼♀️خیلی درد دارم🤧🥴 پرو هم خودتی!

اره😂

عهههه چه باحال😂

به هر حال موفق باشید

منتظر رمان کامل بشه ببینم شما و نگار خانم چه کردین

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

اين چهره ها توي تمام تصاوير توليد هوش مصنوعي ديده ميشن و تقريبا شبيهنبه نظر من جالب نيست

ولی با پرتره ای که خودم بهش دادم به این تصاویر رسیده

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

کدوم بهتره؟ حستون از شخصیت ها بگین ببینم میخوره یا نه

پسره پولدار مخ زن دختر بیجاب فکر کنم از این حسودا باشه ولی خب فیسش اروم و باکلاسه دوتا دخترا شبیه هم هستندیکیشون باید حذف بشه از زندگی پسره باید قیافش وحشی طورباشه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز