saman_30 مدیر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 6032 عنوان عکس📸 📸📸📸 | مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 97 پست پوستر جدید با تغیر واسه رمانمبین اینا نظر بدین هرکدوم واستون زیبا تره حستون به شخصیت هاشون بگین تو کامنتا میخونم لایک هاتون ریر هر عکس تصویر نهایی رو انتخاب میکنه معمار و طراح داخلی ، مدرس. امروز | 11:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saman_30 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 6032 بنظرم اولی و آخری خوب بودنمیخوای کجا منتشر کنی؟؟اگه منتشر کردی منو تگ کن که برم بخونم، خیلی کنجکاوم ممنونواسه انتشارش فعلا تحقیق میکنمبله حتما معمار و طراح داخلی ، مدرس.
پیتزابیتوهرگز عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 802 بیخیال 😂😂 اون قسمت ش برام جذابه که اول کتابش بنویسه تقدیم به تنها دردونه ی زندگیم 🤣 نری بیاد pv، درجا به نی نی سایت گزارشش میدم.
اینرسی عضویت: 1405/03/23 تعداد پست: 556 خوندی؟ بله پسره اخرش میره اون دختری که لباس کرم رنگ پوشیده رو میگیره وووووو یه روز میگم بیا سختی های زندگی رو فراموش کنیم و بهش به چشم یه فرصت نگاه کنیم. دوباره فردا میشه و میگم نع ، زندگی تخمیه این حرفا چیهههه
saman_30 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 6032 اینم خوبهاولی و دومی از بقیه جذابترناونجایی که پسره نشسته خوب نیست واسه منم جالبه چون تو اونوتصویر که پسره نشته یجوری دخترا و پسر رو از هم سطحی در اورده وخیلی واسم جالبه که تغریبا دوبرابر امتیاز گرفتهیعنی این حس جذاب تری میده؟! معمار و طراح داخلی ، مدرس.
saman_30 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 6032 رمان باحالیه حتما مخاطب زیادی خواهد داشتموفق باشید من دیگه با نی نی سایت خدافظی کنم زیادی موندم😅خدا ... ممنون لطف داری برو به کارت برس معمار و طراح داخلی ، مدرس.
saman_30 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 6032 اون قسمت ش برام جذابه که اول کتابش بنویسه تقدیم به تنها دردونه ی زندگیم 🤣 ان شا الله کتاب علمیمن هنوز استرس دارم سر رمانم😂 معمار و طراح داخلی ، مدرس.
افریده_اتش عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2728 رمان تون از کجا میتونیم تهیه کنیم ؟ عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع
ii_yasii عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 2248 واسه منم جالبه چون تو اونوتصویر که پسره نشته یجوری دخترا و پسر رو از هم سطحی در اورده وخیلی واسم جال ... اره دیگه احتمالا جذاب تره خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!
__آرتیستون__ عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 6003 به نظرم تصویر ۳ مناسبهحدس زدم پسره بین دو انتخاب گیر کرده و در اخر با خانم محجبه ازدواج میکنهرقابت شدیدی بین اون دو خانم وجود داره
saman_30 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 6032 رمان تون از کجا میتونیم تهیه کنیم ؟ انتشار شد اطلاع میدم معمار و طراح داخلی ، مدرس.