2777
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 148 پست
من خیلی دوسش دارم اما میگه تو منو دوس نداری هیچوقت دوسم نداشتی من کمبود محبت تورو دارم چرا اخه همش گ ...

بهش بیشتر محبت کن از همه لحاظ 

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بنظرمن نامزدت سنش خیلی کمه.کاش یکم دست نگه دارید.بخدازیریه سقف رفتن واقعامشکله

قراره دو ماه دیگه برامون عروسی بگیرن من که خودم خیلی ذوق داشتم ولی اون نه بهشم میگم میگه تو دیونه بخدا منم خیلی دلم میخواد تو نمیفهمی ولی هیچ وقت خودش نمیگه

منم رفتم بخوابم حوصله روانی بازیاشوندارم.احمق یادش رفته قبل عقدچطورالتماسمومیکرد

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
بادروغاش چطوری کنارمیای

ادت کردم حتی تو گوشیش انقد با دخترا میچته انقد بحث کردم باهلش اون اوایل کتک و کتکاری اما الان بیخیال شدم 

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
قراره دو ماه دیگه برامون عروسی بگیرن من که خودم خیلی ذوق داشتم ولی اون نه بهشم میگم میگه تو دیونه بخ ...

ایشالاکه خوشبخت بشی.خداکنه مرد توواقعامردباشه

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
خب عزیزم نمیدونم چکار کنم دعوامون که میشه قهر میکنه میره روز بعدش میاد خونه مون انگار نه انگار که دع ...

اینم بگم بعد برم،خب عزیزم  تو نخند درکت میکنم ولی به زورم که شده جلو خندت رو بگیر بزار حساب کار دستش بیاد نمیشه که اینجوری ،دلت برای خودت بسوزه بزار بفهمه جدی هستی اینجوری بیشتر هم خوشش میاد ازت،به این فک کن شاید یه خنده ی بی وقت همه ی زندکیتو خراب کنه.

امید غریبان تنهایی کجایی ...
ادت کردم حتی تو گوشیش انقد با دخترا میچته انقد بحث کردم باهلش اون اوایل کتک و کتکاری اما الان بیخیال ...

یه روزی اگه همچین چیزی میشنیدم میگفتم وای چطورمیتونن کناربیان.اماخودم الان باخیلی چیزاکناراومدم

برو شب بخیر ولش کن 

شب بخیرگلم