2821
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 148 پست
ممنون بابت راهنمایات. بهش میگم دوسم نداری میگه اگه نداشتم انقد پات نمیموندم جلو خانواده ام وانمیستاد ...

عزیز دلم هیچ وقت بهش نگو دوستم نداری یا مثلا دوستم داری و از این حرفا مردا از این حرفا اصلا خوششون نمیاد اینو شوهرم چند سال پیش برگشت به روم گفت،ایشالا که درست میشه کمی جدی باش برای خودت سرگرمی داشته باش ومدتی سروسنگین رفتار کن جوری که بفهمه از رفتارش ناراحتی ،یه وقت طوری رفتار نکنی فک کنه خوشت نمیاد ازش بهش بفهمون از کارهاش ناراحتی نه ازخودش. امیدت به خدا باشه زندگی اولش پر از سختیه چون همدیگر و خوب نشناختید ایشالا درست میشه روحیه ات رو ببر بالا،همه چی درست میشه گلم.

امید غریبان تنهایی کجایی ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به من یکی که به معنای واقعی داره ظلم میشه ولی نمیدونم چکار کنم 😭😭😭

منم مث تو خیلی دعوا دارم باهاش همش قهریم دیگه مامانم با ی نگا میفهمه میگه بازم قهری.

الان مشکل اصلیت چیه باهاش?

عزیز دلم هیچ وقت بهش نگو دوستم نداری یا مثلا دوستم داری و از این حرفا مردا از این حرفا اصلا خوششون ن ...

بخدا دیگه کم اوردم میگم فقط مگه بمیرم که راحت شم نمیتونم دردمم به کسی بگم چون همه فکر میکنن اون دیوونه وار منو دوس داره نمیخوام تصور دیگرانم در مورد خودمون خراب کنم همش دارم تضاهر میکنم به خوشبختی کسی ام نیست که از خودم بزرگ تر باشه راهنمایم کنه 😭😭😭

منم مث تو خیلی دعوا دارم باهاش همش قهریم دیگه مامانم با ی نگا میفهمه میگه بازم قهری. الان مشکل اصلی ...

اصلا بهم اهمیت نمیده بهم زنگ نمیزنه همه چیو به مسخره میگیره میگه تو زیادی حساسی

مثلا در طول روز اصلا زنگ نمیزنه?یا پیام بده? روت حساس هست?مثلا جایی رفتنت یا با کی رفتنت

نه اصلا بهشم میگم میگه سرم شلوغه شبم که میاد خونه بعضی وقتا که زنگ میزنه بعد از دو سه دقیقه میگه خستم باید بخوابم . اره خیلی ولی هرجایی برم معمولا خودش میاد میرسونتم اونا یه شهر دیگه ان ما یه شهر دیگه فاصله مون ۳۰ کیلومتره

من ۱۸ اون ۱۹

ببین مام که تو این سن بودیم اون اینجوری بود.ولی من درستش کردم باید مطمئن شی دوست داره یا نه.بهش بگو خسته شدی ازین وضع بگو اگه درست نشی ولت میکنم.اگه نشد اینکارو بکن ببین منم اینکارو کردم وقتی دید داره از دستم میده درست شد

ببین مام که تو این سن بودیم اون اینجوری بود.ولی من درستش کردم باید مطمئن شی دوست داره یا نه.بهش بگو ...

مطمئنم که خیلی دوسم داره ولی متاسفانه حرفامو جدی نمیگیره منم اگه بخوام همچین چیزی بهش بگم مامانم بهش میگه دروغ میگه مامانم طرف اونه 

مطمئنم که خیلی دوسم داره ولی متاسفانه حرفامو جدی نمیگیره منم اگه بخوام همچین چیزی بهش بگم مامانم بهش ...

اگه دوست داره باید بهت نشون بده سعیتو کن درستش کنی تا وقتی خودشو درست نکرده به هیچ وجه ازدواج نکن حتما قبل ازدواج مشکلاتونو حل کنید