2821
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 148 پست
یه روزی اگه همچین چیزی میشنیدم میگفتم وای چطورمیتونن کناربیان.اماخودم الان باخیلی چیزاکناراومدم

دقیقا میفهمم چی میگی ما زن ها همه شبیه همیم عزیزم به فکر خودت باش از خدا کمک بخواه 

امید غریبان تنهایی کجایی ...
وای من اگه ببینم این چیزارو تیکه تیکش میکنم 😱

آدت عزیزم اگه بیینی اوایلش دعوا میکنی بعد میبینی باز به کاراشون ادامه میدن تو دیگه بیخیال میشی. 

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آدت عزیزم اگه بیینی اوایلش دعوا میکنی بعد میبینی باز به کاراشون ادامه میدن تو دیگه بیخیال میشی.  ...

من خیلی عاشقم ولی در عین حال سر یه چیزایی خیلی جدیم مثلا اگه ازش ببرم یا خیانت یا اینکه بدونم دوسم نداره میرم.خودشم اینو میدونه.واسه اینم هست که فک میکنه دوسش ندارم

اره عزیزم در حسرت ی بیرون رفتنم حسرت مهمونی رفتمم هییییی 

از ته دلم از خدا میخام درست بشه شرایطت چون خیلی ناراحت شدم الان خیلی عصبیو داغون میشم میبینم به دخترا و زنا اینجوری ظلم میکننن

اینم بگم بعد برم،خب عزیزم  تو نخند درکت میکنم ولی به زورم که شده جلو خندت رو بگیر بزار حساب کار ...

ممنون بابت راهنمایات. بهش میگم دوسم نداری میگه اگه نداشتم انقد پات نمیموندم جلو خانواده ام وانمیستادم و این همه کار بخاطرت نمیکردم و این چرت و پرتا

از ته دلم از خدا میخام درست بشه شرایطت چون خیلی ناراحت شدم الان خیلی عصبیو داغون میشم میبینم به دختر ...

مرسی عزیز دلم همچنین

من خیلی عاشقم ولی در عین حال سر یه چیزایی خیلی جدیم مثلا اگه ازش ببرم یا خیانت یا اینکه بدونم دوسم ن ...

ایشالا در کنار هم خوشبخت بشین عزیز دل 

از ته دلم از خدا میخام درست بشه شرایطت چون خیلی ناراحت شدم الان خیلی عصبیو داغون میشم میبینم به دختر ...

ارزو میکنم خیانت نبینی هیچوقت

بابا من تازه۱۸سالمه اول راهم،نمیتونم خودمو پاسوز و پیر کنم منم الان خیلی پشیمونم ولی دوسش دارم نمیت ...

من دارن زندگی میکنم سه سال ازدواج کردم پشیمونم از انتخابم. چون خیلی دارم عذاب میکشم