2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر برای سلامتی خانواده م میخونم شوهرمم میره سرکار برای سلامتیش میخونم

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

برا همه چیز میخونم هر وقت مشکلی باشه یا نگران باشم مهمتر از اینه ایت الکرسی قضا و بلا رو دور میکنه صبحا میخونم خیلی خوبه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

واسه من عادت شده صبا قبل رفتن از خونه بيرون و شبا قبل خواب ميخونم، انقدر عادت كردم ي وقتايي نميخونم از خستگي خواب پريشون ميبينم انگار تلقين شده بهم اگر نخونم در امان نيستم 

برای همممه چی!

صبح میخونیم. از خونه بیرون میریم میخونیم. واسه مراقبت از بچه میخونیم. موقعی که خودم پشت فرمون میشینم دوتا میخونم! قبل مسافرت یه عالمه. مواقعی که حس میکنم بچه هام توی چشم هستن هم آیه الکرسی هم چهارقل. قبل امتحاناتم. گاهی میخونم به غذا فوت میکنم.

و موقع خوابیدن.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟