بدترین جمله ی جهان تعلق میگیره به 'از تو انتظار نداشتم' میدونی معنیش چیه؟ معنیش اینه که من انقد بهت اعتماد داشتم و انقد بهت پناه آوردم که فکر میکردم تو با همه ی این جماعت فرق داری، اما توعم نابودم کردی.
اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست
بدترین جمله ی جهان تعلق میگیره به 'از تو انتظار نداشتم' میدونی معنیش چیه؟ معنیش اینه که من انقد بهت اعتماد داشتم و انقد بهت پناه آوردم که فکر میکردم تو با همه ی این جماعت فرق داری، اما توعم نابودم کردی.
بهت درخواست دادم قبول نکردی🤨میخواستم بگم پیامتو پاک کن تاپیکمو حدف کنم ک دیر شد البته😤😂نمیخواستم ...
ای جانم عزیزم درخواست قبول نمیکنم ببخشید 😂😂