2821
2789

سلام صب شما هم بخیر

بدترین حالتی که ممکنه برای یه آدم پیش بیاد اینه که همزمان هم احساسی باشه و هم منطقی، یعنی قلبش داره مچاله میشه ولی مجبوره منطقی تصمیم بگیره، بعدش باید روزها و ماهها و حتی سالها بشینه به قلبش توضیح بده که اگه اون کارو رو نمیکردم بیشتر مچاله میشدی، اما مگه قلب حالیشه، وقتی دیگه صلحی نباشه بین قلب و عقلت انگار لای منگنه ای، چون نه قلبت مغز داره و نه مغزت قلب.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صب شما هم بخیر

امضات خیلی حقه 👍🏼❤️

I believe🌄 اگر میخواید درخواست دوستی بدین لطفا توی تاپیک ها قبلش اعلام کنید و دلیلش رو بهم بگید ❤️ ... تا وقتی سایت درست بشه لایک تون میکنم ❤️

سلام صب شما هم بخیر

بهت درخواست دادم قبول نکردی🤨

میخواستم بگم پیامتو پاک کن تاپیکمو حدف کنم ک دیر شد البته😤😂

نمیخواستم بدزدمت کا😐😐😐😐

جواب سوالمو گرفتم تاپیکم ثبت شد پست نزارید ببندمش ممنون 🌷.درخواست دوستی نمیپذیرم

امضات خیلی حقه 👍🏼❤️

مرسی🌹

بدترین حالتی که ممکنه برای یه آدم پیش بیاد اینه که همزمان هم احساسی باشه و هم منطقی، یعنی قلبش داره مچاله میشه ولی مجبوره منطقی تصمیم بگیره، بعدش باید روزها و ماهها و حتی سالها بشینه به قلبش توضیح بده که اگه اون کارو رو نمیکردم بیشتر مچاله میشدی، اما مگه قلب حالیشه، وقتی دیگه صلحی نباشه بین قلب و عقلت انگار لای منگنه ای، چون نه قلبت مغز داره و نه مغزت قلب.

بهت درخواست دادم قبول نکردی🤨میخواستم بگم پیامتو پاک کن تاپیکمو حدف کنم ک دیر شد البته😤😂نمیخواستم ...

ای جانم عزیزم درخواست قبول نمیکنم ببخشید 😂😂

ای جانم عزیزم درخواست قبول نمیکنم ببخشید 😂😂

خب نکننننننن🫥🔪

تاپیکمممدیگه حذف نمیشه فایده نداره😤😂

جواب سوالمو گرفتم تاپیکم ثبت شد پست نزارید ببندمش ممنون 🌷.درخواست دوستی نمیپذیرم

خب نکننننننن🫥🔪تاپیکمممدیگه حذف نمیشه فایده نداره😤😂

بازم ببخشید 😂😂

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز